Pénisz gyulladás mennyi idő míg javul?
Figyelt kérdés
2 évesem fütyije begyulladt. Doki azt mondta sudocrem-mel kenjem és húzogassam. Mennyi idő lehet mire javul neki. Most pisilésnél is mondta már hogy bibis2021. aug. 28. 21:14
1/4 anonim válasza:
Mi régen tetránt kaptunk rá este bekentem reggelre semmi baja sem volt, most baci ellenit kaptunk az is gyorsan segített.
Előtte mosd le betadinnal lehet az is segítene.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot. Remélem jobb lesz reggelre. Most már nem zaklatom szegényt had aludjon.
2021. aug. 28. 21:52
3/4 anonim válasza:
A kicsinek a genny is folyt neki betadinnal kellet belocsolnom fecskendővel a bőr alá. Szerintem holnap napközben 2x3x betadinozd. 1 voltam
4/4 anonim válasza:
Ovis nagyfiamnak Octenisept spray két nap alatt rendbe tette a minap. Csodaszer, minden háztartásban ott a helye!🙂 Sérülésre, sebre, (gátseb, köldökcsonk is!) gombás fertőzésre, nyálkahártya fertőtlenítésre, stb. alkalmas és kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!