Heregyulladásom van? Vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Lassan 3 napja fáj a jobb herém, kicsit feljebb is helyezkedik el, de ez mindig így volt. Csak azért van mert feszülős nadrágot viseltem, vagy komolyabb dolog lehet a háttérben?2021. júl. 28. 19:58
1/11 anonim válasza:
Haver sokáig viseltem én is feszülőst, de nagyon nem jó. Most hogy nyár van még az alsó néműt is elhagytam. Egyrészt nem melegít másrészt rohadt kényelmes. Persze egy nap többször tisztálkodok. Farmert is már csak ritkán hordok. Ha fontosak a golyóid akkor nem zárod be őket szűk helyre és rendszeresen üríteni kell vagy így vagy úgy.
2/11 anonim válasza:
Prosztatagyulladás. Keserű tapasztalat... Ne halogasd,engem majdnem műtöttek...
3/11 anonim válasza:
1 jol meg ,mondta :D tényleg nem egeszseges szük also
es zacsi legyen mindig üres
4/11 anonim válasza:
milyen zacskó legyen üres?? WTF
a vizelet nem a zacskóban van...
5/11 anonim válasza:
Here miota függ össze vizelettel 🙄 WtF
6/11 anonim válasza:
nekem egyszer volt heresérvem
Akkor a herezacskómba fojt a vizeletem
onnan gondoltam
7/11 anonim válasza:
Jah ilyenröl nem hallotam meg azota hol vagy?
9/11 anonim válasza:
Igen jól vagyok. Volt egy műtétem, helyretették. Azóta minden rendben van.
10/11 anonim válasza:
Na akkor rendben vagy:D ez lenyeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!