Ezüst-kolloiddal van valakinek tapasztalata?
Páromnak kb fél éve fáj az alhasa, heréi, húgycsöve. Orvosnál volt, nem vizsgálták, de antibiotikumot írtak fel neki. Segíthet az ezüst-kolloid?
35 éves.
Köszönöm a választ. Utánaolvastam, itt is minden azzal kapcsolatos kérdést átböngésztem. De annyi mindent írnak, hogy már nem tudom kinek-minek higgyek.
Kicsit szükösen vagyunk mostanában, s a magándokik általában csak össze-vissza írnak fel mindenfélét jópénzért. Nekem is rossz tapasztalatom van magándokikkal...
Igen az ezüstkolloid igenis jo mindenfele gombara,fertozesre, betegseg gyogyitasara!
Nagyon sok eve hasznaljuk nemcsak mi hanem sok ismerosunk es eddig mindenki meg volt vele elegedve.A teleket teljesen egeszsegesen atveszelte az egesz csaladunk.100% ban hasznos!Vannak rola olyan remhirek hogy megfesti a bőrt meg mergezo...ez mind suket duma!Napi 1dl teljesen tokeletesen megvedi a szervezetet a betegsegtol.Sot en mondjuk csak heti 2-3kortyot iszok...Es prima!Mivel a kolloid felszivodik igy a verbol is kiirtja a kulonbozo mereganyagokat..Vagyis eljut a vizeletkivalszto rendszerhez is a veraram utjan.Allergias borreakcioim voltak.Nem helyileg kezeltem hanem ittam keves ezustkolloidot.Es lass csodat:Meggyogyultam...ismerosi koromben is szamtalan rendellenesseget helyreallitott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!