Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Melyik a jobb? Ha egy szülő...

Melyik a jobb? Ha egy szülő valamennyire szkeptikus a nem kötelező oltások, illetve a mindenféle vitaminokban, tablettákban vagy ha teljes mértékben megbízik bennük, akár vakon is?

Figyelt kérdés

Persze nem a covid-19 elleni nem kötelezőre gondolok, hanem mondjuk az influenza, fiúk esetében a hpv stb. ilyen oltások rá.

Tabletták alatt a vitaminokat, az orvosilag nem indokolt gyóhatású készítményeket stb. értem.

Szeptikus alatt azt értem, hogy a nem kötelezőket nem kéri, maximum akkor, ha orvosilag nagy veszélyt jelent a gyermekére, egyéb pl. másik betegség miatt.

Bizalomban azt, hogy mindent, amire lehetőség van beadat.

2021. júl. 14. 19:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az baj. Nem véletlenül szoktak konzultálni egymással is az orvosok...
2021. júl. 15. 12:07
 22/30 A kérdező kommentje:
Eddig mindig segített, nem lenne indokolt, hogy ne bízzunk benne.
2021. júl. 15. 12:12
 23/30 anonim ***** válasza:

Az a dolga, hogy segítsen. 😂

A te dolgod, de szerintem túltoltad és kamu a kérdés.

2021. júl. 15. 12:25
 24/30 A kérdező kommentje:
:-DDDDDD kamu? Elmondanád mi a kamu????????? Nem is írtam története ami kamu lehetne...
2021. júl. 15. 12:31
 25/30 anonim ***** válasza:
42%
Ez a túlzott bizalom a gyerekorvos felé. Az a kamu.
2021. júl. 15. 12:33
 26/30 anonim ***** válasza:
58%

Juj. Felteszel egy kérdést de igazából csak a számodra elfogadható válaszokat fogadod el. A többi kapcsán meg kikéred magadnak, hogy nem értenek egyet az orvosoddal.

Mennyi anatómiát, biokémiát, kórélettant és virológiát tanultál? Én sokat. Ennek fényében az én fiam minden nem kötelező oltást megkap. Ha pedig már példának hoztad a HPV-t, bizony azt is meg fogja kapni ha már annyi idős lesz. Miért? Mert a fiúknak nincs tőle baja, de simán átadhatja másnak. Ha okos felelősség teljes lesz, és csak gumiban szexel akkor is előbb utóbb lesz egy párja akivel majd nem így, vagy már sehogy sem fog védekezni. Meglehetősen kellemetlen lenne ha épp élete párját tenné beteggé úgy hogy kb ki se derülne, hiszen ezt visszakövetni nem lehet.

Az én fiam ebben formában nem fog senkit beteggé tenni, erre van az oltás.

2021. júl. 15. 13:45
 27/30 A kérdező kommentje:

Én nem is engedném neki hogy szexeljen 18 alatt... Nem tudom hogy lehet olyan szülő, aki hagyja ezt egyáltalán.

Én is rengeteget tanultam, de az orvos még többet nálam, ezért bízom benne. Eddig csak pozitív tapasztalatunk volt vele.

2021. júl. 15. 17:40
 28/30 anonim ***** válasza:
😂😂😂 ne etessétek a trollt.
2021. júl. 15. 17:45
 29/30 anonim ***** válasza:
Mintha a szexhez engedély kéne... tényleg egy troll.
2021. júl. 15. 18:22
 30/30 anonim ***** válasza:
61%
Már bocs, de a legtöbben nem az influenzáról beszélnek itt. Azt én sem oltatom, de minden egyéb komolyabb betegséget igen. Szerintem össze-vissza beszélsz.
2021. júl. 15. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!