Nem tudom használni az orrszi porszit, se semmilyen orrszit. Mit csináljak?
Nem csak sír, vergődik, kicsavarja magát, jobbra balra kapkodja a fejét, tépi ki a karjait, de olyan erővel, hogy az apja és én is majdnem kevesek vagyunk, egyedül végképp nem megy.
Ha meg sikerül leszívni olyan erősen sír, hogy full takony lesz megint, így mi értelme?
Komolyan trauma ez mindenkinek.
Tudom mit okozhat a betokosodott takony, nem kell kioktatni.
Ítélkezés helyett tudna valaki hasznos tanácsot adni, hogy hogyan tehetném ezt az egészet kevésbbé traumatikussá? Vagy egyáltalán sikeressé? Mert ha pár másodperc lenne oké, de nem jön semmi 10 mp alatt...
Fújni is próbáltam orrsprayt, attól is bőg mint az állat, ha az ujjam az orra elé teszem, már hisztérikus.
A kérdésben is azt írod, hogy nem jön semmi 10 mp után sem. Akkor minek szívod? Az, hogy szörcsög, nem feltétlen jelenti azt, hogy tele van az orra. És ha nem jön semmi, csak szívod az üres száraz orrát, az viszont nem kellemes érzés, kiszáríthatja, fájhat (ne nagy fájdalomra gondolj). Teljesen feleslegesen csinálod neki, hagyd. Ha láthatóan folyik, vagy nagyon darab valami van benne, akkor vedd elő. De ha belenézel és semmi nincs ott, nem folyik, akkor nem értem minek..
De én is úgy csinálom ahogy többen írták már, combom között lefogom, pár mp alatt megvan.
Ezt a traumatizálást felejtsd el!
Gyerek, nem egy nebáncs virág!
Nem kell félteni a lelkét mindentől.
Ami kell az kell.
Igen ha szörcsög is leszívom neki.
6 éves már a nagy, nem traumatizálta őt a dolog. Sőt van h külön kéri most is ha nem bírja kifújni
Azért mert tavaly traumaként élte meg.
Nagylányom 6 hónaposan lett arcüreggyulladásos, hiába vittem orvoshoz, az akkori hülye doktornő ki röhögött, hogy semmi baja, szerinte 6 hónaposan nem lehet beteg egy 2 hónapig szoptatott baba.. 2 óra múlva 39 fokoa láza lett amit alig tudtunk lenyomni 3 napig. Gondolhatod.. Hiába szívtam mostam sterimarral.. 2 nap múlva ügyelet addigra már arcüreggyulladása lett.
6 éves mai napig ha beteg automatikusan arcüreggyulladásos, és bár ma már nem ketrecharc az orrszívás, de mai napig erősen tiltakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!