Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A rotavírus elleni védőoltás...

A rotavírus elleni védőoltás fáj a babáknak? Sokat sír utánna?

Figyelt kérdés

Annyira kivagyok amikor látom hogy szenved, vagy fáj neki.

Ha a szájba kapja az inekciót az borzalmas lehet nem? Vagy csak én képzelem ?

Nektek milyen volt?

Ráadásul hasfájós a babám még mindig pedig már 3+hós..

2021. máj. 19. 00:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!
2021. máj. 19. 01:40
 12/20 A kérdező kommentje:
A sabin cseppet mikor adják? És mire, köszönom
2021. máj. 19. 01:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát tudtommal már csak olyan helyeken alkalmazzák ahol nagyon nagy szegénység van.

Alternatívája a Tetraxim, Pentaxim, Di-Per-Te+HIB+IPV oltások. Ezek kombináltak és kötelezők. Én egyelőre nem vagyok orvos ezért mindenre nem tudok választ adni nem tudom a covid mennyire kavarta meg ezeket az ügyeket.

[link]

Kb. így néz ki az oltási naptár. Már biztosan kapott ezek közül nem egyet.

IPV a sabin csepp modern változata de az injekció formájú.

A Sabint csak példaként hoztam fel.

2021. máj. 19. 01:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak a példa kedvéért, a macskák leukózis elleni "oltását" például a macska orrába csöppentik. Szóval tényleg nem minden oltásként emlegetett vakcina injekció! ☺️

Hidd el, hogy az orvoslás nem kínzás! Ha az lenne, minden gyógyszer keserű lenne, semmi bevonat, semmi cukormáz! Bezzeg még a pirulákat is igyekeznek finomra csinálni! Hát nehogy már a gyerekeknek ne találjanak ki olyan dolgokat, amik kevésbé kellemetlenek! ☺️ Nyugi, semmi nem fáj jobban, mint a tetanusz elleni oltás! 😂

2021. máj. 19. 02:07
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Az egy dolog hogy megivos,ellenben olyan gorcsoket okoz,okozhat hogy az en gyerekem 24 orat orditott mindket dozis utan. Ugyhogy keszulj... Hogy ettol sirhat utana rendesen
2021. máj. 19. 06:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Angliában a gyerekek influenza elleni "oltása" egy orrspray pl. Nem minden oltás injekció
2021. máj. 19. 06:12
 17/20 A kérdező kommentje:

15 is:

Ez megijesztett.

Az én babámnak is fáj a hasa haaat ezek után nem tudom hogy lesz

2021. máj. 19. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Konzultálj az orvosotokkal ne pedig itt hallgasd a véleményeket...
2021. máj. 19. 11:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
15-os,ne ijedj meg,adasd be,nekunk az orvos szolt elore hogy fajni fog a hasa tole. De fontos a rota! Tul lehet elni egy nap sirast,ellenben a rotaval a babak korhazba kerulnek,fontos elkerulni!
2021. máj. 19. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Én erre csak a régi jó elvet tudom mondani: inkább ő sírjon egy kicsit, mint én nagyon...

Lenyeli szépen, maximum kicsit pocakfájós lesz pár napig. Meg arra kell ügyelned hogy higiénikusan kezeld a kakit utána. Beszélj az orvossal hogy mit tegyél hasfájás esetén. Szerezz be szőlőmagpárnát stb.

2021. máj. 30. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!