A rotavírus elleni védőoltás fáj a babáknak? Sokat sír utánna?
Annyira kivagyok amikor látom hogy szenved, vagy fáj neki.
Ha a szájba kapja az inekciót az borzalmas lehet nem? Vagy csak én képzelem ?
Nektek milyen volt?
Ráadásul hasfájós a babám még mindig pedig már 3+hós..
Hát tudtommal már csak olyan helyeken alkalmazzák ahol nagyon nagy szegénység van.
Alternatívája a Tetraxim, Pentaxim, Di-Per-Te+HIB+IPV oltások. Ezek kombináltak és kötelezők. Én egyelőre nem vagyok orvos ezért mindenre nem tudok választ adni nem tudom a covid mennyire kavarta meg ezeket az ügyeket.
Kb. így néz ki az oltási naptár. Már biztosan kapott ezek közül nem egyet.
IPV a sabin csepp modern változata de az injekció formájú.
A Sabint csak példaként hoztam fel.
Csak a példa kedvéért, a macskák leukózis elleni "oltását" például a macska orrába csöppentik. Szóval tényleg nem minden oltásként emlegetett vakcina injekció! ☺️
Hidd el, hogy az orvoslás nem kínzás! Ha az lenne, minden gyógyszer keserű lenne, semmi bevonat, semmi cukormáz! Bezzeg még a pirulákat is igyekeznek finomra csinálni! Hát nehogy már a gyerekeknek ne találjanak ki olyan dolgokat, amik kevésbé kellemetlenek! ☺️ Nyugi, semmi nem fáj jobban, mint a tetanusz elleni oltás! 😂
15 is:
Ez megijesztett.
Az én babámnak is fáj a hasa haaat ezek után nem tudom hogy lesz
Én erre csak a régi jó elvet tudom mondani: inkább ő sírjon egy kicsit, mint én nagyon...
Lenyeli szépen, maximum kicsit pocakfájós lesz pár napig. Meg arra kell ügyelned hogy higiénikusan kezeld a kakit utána. Beszélj az orvossal hogy mit tegyél hasfájás esetén. Szerezz be szőlőmagpárnát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!