Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Rotavírus elleni oltást...

Rotavírus elleni oltást adjuk-e be? Mennyire könnyen kaphatja el a baba? Vélemények

Figyelt kérdés
A mellékhatásaitól félek nem szívesen adnám be
2021. máj. 18. 12:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom sajnos nem kaphatta meg.

4x voltam vele hányás-hasmenés miatt kórházban 1-1 hetet!

Sajnos tesztet egyik alkalommal sem végeztek székletből, úgyhogy nem tudom, hogy calici volt-e, vagy rota.

De ha kaphatott volna oltást, tuti beadatom!

Annyira gyenge volt a kislányom (2-3 éves volt akkor), hogy összeesett!!

2021. máj. 18. 15:19
 12/27 anonim ***** válasza:
43%
10es ha fröcsögés és nekedugrás, amit írtam, am legyen, de nem változtat azon, hogy hazárdírozol a gyerekeid egészségével. Ritka és minimális a rota oltás szövődménye, de ha te inkább kiteszed a kórházi élményeknek, meg esetleges nagyobb bajnak a gyerekeidet, a te dolgot. Én csak sajnálom őket.
2021. máj. 18. 15:50
 13/27 palfydanka ***** válasza:
100%
11 évesen kaptam el, borzalmas volt. Minden kijött konkrétan, a végén már a víz se maradt meg bennem. Egyetlen hét alatt 6-7 kilót fogytam. Kórházba is kerültem.
2021. máj. 18. 23:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Beadattam a gyerekeimnek. Elkapták az oviban, az egyik egyszer hányt, a másik fiamnak hasmenése és enyhe láza volt egy napig. Elkaptuk mi is, egy hétig szinte lábra nem tudtunk állni, alul-felül minden jött ki, mindenünk fájt. Örülök, hogy nekik ezt nem kellett átélniük és az oltásnak köszönhetően, szinte komolyabb tünetek nélkül átmentek rajta.
2021. máj. 18. 23:17
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromban fertőződtem meg rotavírussal, annyira ment a hasam tőle, hogy kiszáradás miatt napokig kórházban feküdtem. Életemben nem voltam olyan beteg, mint akkor.

A tapasztalataim fényében szerintem mindenképpen adasd be neki az oltást.

2021. máj. 31. 03:46
 16/27 anonim ***** válasza:
13%
nem kell koronavirus elleni oltas csecs evoknek meg. csak nagyobb gyermekeknek. mellekhatasai kar fajdalom hanyasi ingeri fej fajas
2021. jún. 1. 10:45
 17/27 anonim ***** válasza:
69%
16 olvasd már el újra. ROTA oltásról beszélgetünk.
2021. jún. 1. 11:03
 18/27 anonim ***** válasza:
48%
hogy a bánat vigye el.... koronát olvastam, sry
2021. jún. 1. 11:13
 19/27 anonim ***** válasza:
29%
a rota vírus nem létezik.
2021. jún. 1. 11:13
 20/27 A kérdező kommentje:

Mi az hogy nem létezik a Rota vírus??

Akkor ez csak kamu? És kidobtam majdnem 25ezret?

2021. jún. 1. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!