Rotavírus elleni oltást adjuk-e be? Mennyire könnyen kaphatja el a baba? Vélemények
Figyelt kérdés
A mellékhatásaitól félek nem szívesen adnám be2021. máj. 18. 12:23
11/27 anonim válasza:
Az én lányom sajnos nem kaphatta meg.
4x voltam vele hányás-hasmenés miatt kórházban 1-1 hetet!
Sajnos tesztet egyik alkalommal sem végeztek székletből, úgyhogy nem tudom, hogy calici volt-e, vagy rota.
De ha kaphatott volna oltást, tuti beadatom!
Annyira gyenge volt a kislányom (2-3 éves volt akkor), hogy összeesett!!
12/27 anonim válasza:
10es ha fröcsögés és nekedugrás, amit írtam, am legyen, de nem változtat azon, hogy hazárdírozol a gyerekeid egészségével. Ritka és minimális a rota oltás szövődménye, de ha te inkább kiteszed a kórházi élményeknek, meg esetleges nagyobb bajnak a gyerekeidet, a te dolgot. Én csak sajnálom őket.
13/27 palfydanka válasza:
11 évesen kaptam el, borzalmas volt. Minden kijött konkrétan, a végén már a víz se maradt meg bennem. Egyetlen hét alatt 6-7 kilót fogytam. Kórházba is kerültem.
14/27 anonim válasza:
Beadattam a gyerekeimnek. Elkapták az oviban, az egyik egyszer hányt, a másik fiamnak hasmenése és enyhe láza volt egy napig. Elkaptuk mi is, egy hétig szinte lábra nem tudtunk állni, alul-felül minden jött ki, mindenünk fájt. Örülök, hogy nekik ezt nem kellett átélniük és az oltásnak köszönhetően, szinte komolyabb tünetek nélkül átmentek rajta.
15/27 anonim válasza:
14 éves koromban fertőződtem meg rotavírussal, annyira ment a hasam tőle, hogy kiszáradás miatt napokig kórházban feküdtem. Életemben nem voltam olyan beteg, mint akkor.
A tapasztalataim fényében szerintem mindenképpen adasd be neki az oltást.
16/27 anonim válasza:
nem kell koronavirus elleni oltas csecs evoknek meg. csak nagyobb gyermekeknek. mellekhatasai kar fajdalom hanyasi ingeri fej fajas
17/27 anonim válasza:
16 olvasd már el újra. ROTA oltásról beszélgetünk.
18/27 anonim válasza:
hogy a bánat vigye el.... koronát olvastam, sry
20/27 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem létezik a Rota vírus??
Akkor ez csak kamu? És kidobtam majdnem 25ezret?
2021. jún. 1. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!