Szülők! Oltatjátok a gyermekeiteket?
Figyelt kérdés
Azt mondja Müller Cecília, hogy hamarosan a 12-15 éveseket is lehet koronavírus ellen oldani.
Ti hogy álltok ehhez?
Beoltatjátok a gyermekeket?
2021. máj. 4. 08:19
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
92 szavazat
1/41 A kérdező kommentje:
Természetesen írhat az érintett korosztály is, hogy szeretné-e magának a koronavírus elleni oltást.
2021. máj. 4. 08:26
3/41 anonim válasza:
16 vagyok, nem oltatnék, úgyse megyek sehova.
4/41 anonim válasza:
12 a fiam és mindenképp megkapja.
5/41 anonim válasza:
A 13 éves fiam asztmás, a tüdeje kb. 60 %-ban működik. Ha most elkapná a covidot, nagy valószínűséggel belehalna. A pulmonológus javasolja az oltást (pfizer), így ha lehet már ennek a korosztálynak is adni, kérjük.
6/41 anonim válasza:
Lányom 4 éves lesz, de amint lehet, fogjuk oltatni, minden más ellen is be van oltva, amire van vakcina.
7/41 anonim válasza:
17 vagyok, semmiképp. Szüleim sem köteleznek rá, bár szerintem ez egyáltalán nem fair, hogy nem dönthet a gyerek arról, hogy mit fecskendeznek belé. Ha ebben a korosztályban is korlátozások lesznek a védettségi miatt, akkor elmegyek a legelső oltásra, a többire nem, úgyis voltam már fertőzött.
8/41 anonim válasza:
A családban már mindenki oltott, ha a gyerekünk korosztályának elérhető lesz, ő is megkapja.
9/41 anonim válasza:
A lányom alig múlt 1 éves. Ha eljutnak oda a tesztekkel, hogy be lehet adni biztonsággal nekik is, akkor be fogjuk oltatni. Persze mire oda jut a sor, addigra már a lakosság jelentős része be lesz oltva és remélhetőleg a vírus is behúzza fülét farkát.
10/41 anonim válasza:
Lányom decemberben lesz 12 éves, tehát ha addig nem fejlesztenek 12 év alattiaknak, akkor nem is kaphatná meg, de decemberig ha meglesz ez a 12-15 éveseknek való, akkor megkaphatná. Én és a férjem szeretnénk, hogy megkapja, de a gyerek nem. Viszont most már március 5.-én volt kint csak, a suliban, azóta az erkélyen sem, ezért most nagy dilemmában vagyunk. Tudom, tudom, az ablakon is bejön a vírus, de most, ha kinyitnak az iskolák, akkor mi be akarjuk adatni neki. Szóval ez egy ilyen hosszabb megbeszélés, rosszabb esetben vita lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!