MMR oltás után volt mellékhatás?
Figyelt kérdés
Olyan rosszakat hallottam róla. Tényleg olyan durva? Magas láz,kiütések stb. Most jön a fiam kisörlő foga is,ettől tök kivan,hétfőn meg oltás. Egyszerre kapja a bárányhimlővel. Megmondom őszintén féltem most ettől. Így is olyan nyűgös. Mire készüljek? Eddig egy oltástól sem volt semmi baja. Mik a tapasztalatok?2021. febr. 13. 00:08
11/14 anonim válasza:
Nem kaphat a kisfiad betegen semmiféle oltást!
12/14 anonim válasza:
11! A fogzás nem betegség!!
Az én lányom súlyos májbeteg lett 3 hetesen, mégis megkapott minden oltást (3 hónap csúszással).
Szerencsére semmi gond nem volt.
Ehhez képest egy fogzás semmi!
13/14 anonim válasza:
Mmr oltás utáni 9.napon vagyunk. Ma lett lázas, 38.3 volt napközben. Ma egyszer evett rendesen. Többi inkább jött volna ki. Ismerősök ugyanazon a napon kapták, ugyanígy vannak.
14/14 anonim válasza:
#4, fú, náunk most valami hasonló van akkor. Az oltás után 1 héttel kb mintha valami démon szállta volna meg. Rémes. Azt sem tudom fáj-e valamije. Most nézegetem csak, hogy talán ettől az oltástól is lehet. Közben még az oltás utáni héten egy covid is befigyelt. Jó kis kombináció, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!