Van itt olyan anyuka aki nagyon félt,hogy a gyereke autista lesz,de végül nem igazolodott?
Rázza a fejét? Ebből miért gondolsz autizmusra? A keresztfiam autista, soha nem csinált ilyet. Nem mondom, hogy egyikük sem, de tuti nem jellemző autista tünet.
A játékait meg szerintem minden egészséges gyerek is dobálja ennyi idősen. Ahogy a nevükre sem mindig figyelnek fel, ha belemélyednek valamibe.
A fejrázás és a játékdobálás nálunk is megvoltak, lehet autista tünet ahogy az is ha legtöbbször nem figyel a nevére.
Sok olyasmi jellemző amit átlagos gyerekek is csinálnak a fejlődésük egy bizonyosan pontján, meghatározott korban és ideig. Az a különbség hogy az autisták hosszú ideig csinálják, talán sokkal gyakrabban is és nem hagyják el olyan gyorsan és könnyen ahogy az átlagos gyerekek. Sokkal lassabban érnek. Én konkrétan úgy éreztem a fiam egy és két éves kora között mintha megállt volna az idő mert stagnált
a fejlődésben nem haladtunk semmivel semerre sőt visszafejlődés volt tapasztalható többször előfordult, hogy elfelejtette amit addig tudott. Itt már biztos voltam abban, hogy érintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!