Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha kislányomnak folyik az...

Ha kislányomnak folyik az orra de semmi más baja nincs,ezért otthon kell maradni a bölcsiből?

Figyelt kérdés

2021. jan. 17. 14:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
Eleve most covid van, a te gyerekednek lehet csak ez a tünete, de elkapja 6 másik és átadhatja otthon stb. Amikor a gyerekeim az ovit kezdték, 2 hetente otthon voltak, hát szívás volt, de ez van. Nálunk is volt anyuka, aki fel volt háborodva, hogy de mindig folyik az orra, nem tud mit csinálni. A gyerekem be is szedte tőle a vírust anno, csak mivel kruppos volt, én egész éjjel a teraszon voltam, mert befulladt. Anyukának odaadtam volna azt az éjszakát és talán elgondolkodott volna.
2021. jan. 18. 05:39
 22/23 anonim ***** válasza:
54%
úgy tesztek mintha nem a bölcsiben kapta volna el eleve ezt a "betegséget"... akkor meg nem mindegy, hogy megy vagy sem?
2021. febr. 13. 19:23
 23/23 anonim ***** válasza:
83%
Tünetmentesen fertőznek napokig mire megjelenik az orrfolyás. Hiába tartják otthon a gyereket, addigra már végig fertőzték egymást, így is, úgy is végig megy az összesen. A covid miatt még csak-csak rá lehet fogni, hogy most akkor amiatt ne, de előtte is ment már ez a rémüldözés, meg egymásra mutogatás, hogy bevitte taknyosan. Az ilyen pici gyerekeknél teljesen normális az is, ha októbertől áprilisig taknyos. Ez van. Úgyis összefertőzik egymást. Akit zavar, ne vigye közösségbe.
2021. nov. 28. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!