Ha kislányomnak folyik az orra de semmi más baja nincs,ezért otthon kell maradni a bölcsiből?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 14:33
21/23 anonim válasza:
Eleve most covid van, a te gyerekednek lehet csak ez a tünete, de elkapja 6 másik és átadhatja otthon stb. Amikor a gyerekeim az ovit kezdték, 2 hetente otthon voltak, hát szívás volt, de ez van. Nálunk is volt anyuka, aki fel volt háborodva, hogy de mindig folyik az orra, nem tud mit csinálni. A gyerekem be is szedte tőle a vírust anno, csak mivel kruppos volt, én egész éjjel a teraszon voltam, mert befulladt. Anyukának odaadtam volna azt az éjszakát és talán elgondolkodott volna.
22/23 anonim válasza:
úgy tesztek mintha nem a bölcsiben kapta volna el eleve ezt a "betegséget"... akkor meg nem mindegy, hogy megy vagy sem?
23/23 anonim válasza:
Tünetmentesen fertőznek napokig mire megjelenik az orrfolyás. Hiába tartják otthon a gyereket, addigra már végig fertőzték egymást, így is, úgy is végig megy az összesen. A covid miatt még csak-csak rá lehet fogni, hogy most akkor amiatt ne, de előtte is ment már ez a rémüldözés, meg egymásra mutogatás, hogy bevitte taknyosan. Az ilyen pici gyerekeknél teljesen normális az is, ha októbertől áprilisig taknyos. Ez van. Úgyis összefertőzik egymást. Akit zavar, ne vigye közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!