Ha kislányomnak folyik az orra de semmi más baja nincs,ezért otthon kell maradni a bölcsiből?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 14:33
11/23 A kérdező kommentje:
Ha nincs náthás,akkor is van mindig beteg. Szerencsére olyan a dokink h nem irja ki őket minden apróságért. Ez amúgy mire sulisak lesznek elmúlik mert ott már baj ha lemarad,pótolni kell, érdekes ott már nem gáz ha 10fő/osztály fújja az orrát.
2021. jan. 17. 19:45
12/23 anonim válasza:
Sulis korban már ritkán betegek a gyerekek, de oda sem mennek olyankor. Otthon bepótolják.
13/23 anonim válasza:
Csatlakozok az utolsohoz.
A kislanyom bolcsis,epp folyik az orra mas baja nincs,de igy nem is viszem.Csak o meg ott kaphatta el,ez a sz@r az egeszben,hogy az olyanok mint te beviszik es igy massal is kiszurnak.
En biztos vagyok benne,ha latnam a sajat szemmel a bolcsinkben,hogy a szulo taknyosan vinne a gyereket,lenne hozza egy ket szavam.
14/23 anonim válasza:
Mar mint a 10-hez.
Utolso voltam.
15/23 A kérdező kommentje:
Nálunk mennek,de mivel szerencsére senki sem tartja igazi betegségnek a "csak orrfújást" így nincs belőle gond. Csak nem tudtam bölcsiben mennyire veszik ezt komolyan,de az is lehet h bölcsi/csoport függő. Amúgy ti honnan tudjátok ha a gyerekek között van orrfújós? Mert én reggel csak beviszem elköszönök,megyek, mikor elhozom akkor is kikisérik a csoportból és megyünk is. Nem is látom a többi gyereket.
2021. jan. 17. 20:07
16/23 A kérdező kommentje:
8as ha nem kell igazolás,de nem is viszed be akkor hogy tartod otthon? Van ilyen kivehető nap mint a suliban évente 3? És akkor te döntöd el h mikor látod " gyógyultnak" ?
2021. jan. 17. 20:17
17/23 anonim válasza:
Lehet, hogy allergia. Nem poros a levegő nálatok?
18/23 anonim válasza:
Nálunk csak laz hanyas es köhögés eseten kernek papirt csak takonynal nem. Mivel bolcsi így azzal az okkal is hianyozhat h pl nagymamaval megy jatszani nem kötelező mint az ovi. A munkahelyenre meg eddig nem kellett tpes papir mert itthonrol dolgozunk az apjaval es megoldjuk bar nagyon kemény. De akkor se viszem ha folyik az orra!!!
19/23 A kérdező kommentje:
Nem allergia,egy reggelre nagyon átázott a pelus,arra tippelek inkább. Ja értem,szóval távvolétről nem kell igazolás,csak a gyógyulásról ha beteg.
2021. jan. 17. 20:41
20/23 anonim válasza:
Bölcsőde nem kötelező, így a távollétről nem kell igazolás.
Arról kell, ha közösségbe mehet betegség után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!