Mennyi d vitamint adtok a két éves gyereknek ebben a vírusos időszakban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 20:32
1/11 anonim válasza:
Napi két csepp Eurovit D vitamin, ahogy 2,5 éve minden nap.
2/11 anonim válasza:
A d vitamint nem szabad túladagolni mindegy milyen vírus van
3/11 anonim válasza:
Elvileg napi 1 csepp
De kb heti 5
C vitamint kap egyébként..
/ 1 szer volt eddig beteg/
4/11 anonim válasza:
Nekem a doki napi 1 cseppet javasolt és mondta ha véletlenül 2 lenne,másnap hagyjam ki neki
5/11 anonim válasza:
Az én fiam is 2 cseppet kap születése óta, nekünk ezt mondták.
6/11 anonim válasza:
2 csepp vigantol, lehet 1-2, de van aki 3-at javasol, ez nem akkora mennyiség, hogy tuladagold.
7/11 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy valakinek azt mondják egy csepp valakinek meg azt hogy mehet a kettő. Mondjuk nem hiszem, hogy egy két éves gyereknek annyi a vitamin szükséglete mint egy csecsemőnek.
2020. nov. 29. 21:32
8/11 anonim válasza:
A lányom 1 éves kora óta 2 cseppet kap, gyermekorvos mondta.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor én is kettőt adok neki. Eddig úgy csináltam, hogy az egyik nap egy csepp a másik nap két csepp ment neki.
2020. nov. 29. 21:55
10/11 anonim válasza:
Az én lányom 3 csepp Eurovitet kap szerintem 6 hónapos korától. Orvosi javaslatra. De ő májbeteg volt neki több kell.
Már jól van, 4.5 éves, de a mai napig kell neki a 3 csepp, különben D vitamin hiánya lesz.
(vérvételen látszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!