Milyen orrszívót vegyek?
7 hónapos babám nagyon szörcsög. Mommert elektromos orrszivo van itthon, de kb semmi váladékot nem szer kivneki, a kisebb nyúlványokat is alig alig, inkabb fültisztítóval próbáltam az orra széléről lekenni
De ez a szörcsögés jóval bentebb van. Milyet vegyek? Avgy hogy szabaditsam meg tőle?
Amit az előzők írtak. Egyáltalán nem szörnyűség, legfeljebb annak látszik. Két éves gyerekem vígan szívogatta vele saját magának az orrát. A pici babák valószínűleg a nagy hangerő, a lefogás és a szülők idegessége miatt bőgnek tőle olyan keservesen.
Ha az orr nem sebes, akkor nem okozhat fájdalmat a szívás, hiszen ha fújni tudná, az sem fájna neki.
Még egy szavazat a porszívósra.
De ha több gyereket terveztek, érdemes beruházni egy nosiboo-ra.
Porszívó. Legjobb!
Én ha náthás vok, magamnak is ezzel csinálom (nem pirosodik, varasodik ki az orrom)
Tényleg csak brutálisnak tűnik, de egyáltalán nem az.
Nekem 3 éves kora körül már magának is szippantyúzta a lányom (meg a maciknak is 😄)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!