Betti Jazi kérdése:
Van egy 3 éves kislányom kb.5 napja valami folyton megcsípkedi voltam vele háziorvosnál de annyit mondott adjak neki fenistil cseppet esetleg valami más ötlet???
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 15:49
11/15 anonim válasza:
Nem lehet megtalálni őket egyszerűen, megbújnak a fa bútorok illesztései között, tapéta alatt...
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
2020. máj. 31. 21:21
13/15 anonim válasza:
Felesleges rovarirtót hívni ennyi miatt. Vegyél Insecticide 2000 ezért. Az mindent kiirt. Állatos körben elterjedt, pl atka miatt használtam már én is. Pár nap alatt teljesen eltűntek.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi akkor lehet megpróbálnám először ezt amit írtál mert meg mondom őszintén még mindig nem biztos hogy poloska mert semmi nyoma pedig 3szor pakoltam ki a lakást
2020. jún. 1. 12:32
15/15 anonim válasza:
Azért mert te nem látod attól még ott vannak. Én sem láttam őket mégis 3 éjszaka agyon csíptek.
Másrészt ne pakolgasd a lakást mert így hordod szanaszét a poloskákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!