Szerintetek ha egy bontott pelenka par honapig egy dohos lakasban állt, azt raadhatom a gyerekre? Nem lesz baja? Vagy teritsem ki a napra? Kiszellőzőn?
Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 10:13
1/6 anonim válasza:
Azt kéne kideríteni, nem szívta-e meg magát a levegő nedvességével.
Tapogasd meg, nem lett-e olyan vastag, mint mikor pisil bele a babád? Nem színeződött-e el? Szaglászd meg, nincs-e dohos szaga?
Ha minden OK, én ráadnám.
2/6 anonim válasza:
Ugyan már, úgyis csak belekaksizik/pisil, utána úgyis kidobod, szóval szerintem nyugodtan. Semmi baja nem lesz tőle, ha ettől félsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Kivettem megszagolni mert eleve aradt belőlle a szag de maga a pelus dohos szagú eléggé. Nincs elszíneződve se nem vastagabb....gomba spórák miatt kerdeztem ezt leginkább hogy nem e árt, alkergia v ilyesmi. Gondoltam hatha olvassa vki olyan is aki ért ehez mert az hogy jajj csak belekakil,jajjcsakez .eg az ugy is kidobod,az nema kérdésemre a válasz sztem. Mondjuk annyira utálom a dohos szagot h nyilvan átütne a ruháján ugyh a válasz meg is született magamtól :) kirakom vkinek jo lesz biztos akit nem erdekel v nem irritál a szaga. Nekem orrfacsaró. De kíváncsiságból kiraktam 2db ot h egyáltalán kiszellőzik e.
2020. máj. 4. 10:36
4/6 anonim válasza:
Nem fog kiszellőzni, mert a pelenka anyagának pont az a lényege, hogy a magában tartsa a nedvességet, így a nedves dohos levegőt is. Én nem adnám rá, én is félnék a penészgombáktól.
5/6 anonim válasza:
Te felhúznád a dohos szagú alsóneműt? Dobd ki. Bontott csomagról van szó, tehát max 1 csomag, túlélhető ha kidobod.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kidobom, nem ér annyit.
2020. máj. 5. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!