Ti mivel véditek a gyereketeket a koronavírustól? Mi immunotrofinat szoktunk venni, vélemény?
A Vitacolanban van C D B vitamin. Nekünk ez elég. Régebben adtam Forever Kidset is, de határértéken felüli lett a legutóbbi vérvételen a vas és a réz szintje. Úgyhogy most csak Vitacolant kap.
Aki többféle vitamint ad, az honnan tudja, hogy hogyan áll a gyerek vitamin szintje amúgy?
Aki kíváncsi az általam említett immun defektusra a koronavírussal kapcsolatban, az itt elolvashatja. Duda Ernő szegedi professzorral készült interjú. :
Az oldalért bocsi, próbáltam máshol is megtalálni, de most ez sikerült. De mivel egy professzor nyilatkozik, remélem, elég hiteles. Értelmesen le van írva minden.
köszi, megnézem amit küldtél!
de most amúgy nem is értem a kérdésedet... te talán folyton ellenőrizteted a C,D,E vitamint?
A D,E is zsírban oldódó ennyi erővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!