Ti mivel véditek a gyereketeket a koronavírustól? Mi immunotrofinat szoktunk venni, vélemény?
Nekem elmagyarázta két gyerekorvos is, hogy rohadtul nem mindegy, hogy kap-e valamit vagy sem, mert ha el is kapja a fertőzést, enyhébb lefolyású akkor, ha kap (immun)támogatást.
És egymástól független volt a két orvos, az egyik a gyerekorvosunk, a másik a barátnőm.
Ez a hatóanyag pedig meggyorsítja az immmunsejteket, szóval, ha meg is betegszünk, segíti az enyhe lefolyást.
Jelenleg a D vitaminnal kapcsolatban is olvastam hasonlókat.
Mi is itthon vagyunk természetesen, és nem a játszótéren tengődünk.
Mindenkinek köszönöm a tippeket!
Én multivitamint, c vitamint és d vitamint adok a lányunk a.
Most várandós vok, és a nő gyóg, ászom javasolta (még a Vírus előtt) h szedjek én is plusz d vitamint, mert gyulladáscsökkentő hatása van.
Béres csepp + C-vitamin + D-vitamin.
Legnagyobbnak Multivitamin + C-vitamin + D-vitamin.
Szerintetek immunotrofina mellé adjak multivitamint?
Mert az okk, hogy az immunotrofina meggyorsítja az immunsejteket, de lehet egy alap vitaminizáció is segíthetne.
Azt ugye tudod, hogy koronavírusos tüdőgyulladás esetén a saját immunrendszered öl meg??
Citokin reakció= a begőzölt IMMUNSEJTEK elpusztítják a tüdősejteket.
Olvass utána nyugodtan. Nem írtam valótlanságot.
Amúgy az én lányom Vitacolant kap.
a vitacolan nem csak étvágynövelő?
linkelhetnél valami hiteles forrást erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!