Lázas szárazon köhög ő gyerekkel fog fogadni az orvos?
Sziasztok! Mi is pont igy vagyunk hogy beteg lett néhány napja. Itt is csak sürgős esetet látnak el, meg emailben írj ha van valami.
A (2 éves) lányom 2 napja megfázásos, náthás tüneteket produkál, apa is beteg, tesó is. Először ömlött az orrából a vizes váladék, majd köhögés is volt. Utána ma már a sok szivatás inhalálás segített, de ma lázas lett 38.3, 38.2. Este már semmi se jött az orrából, de a torka fáj sztem. Meg picit kevesebbet eszik.
C-Vitamin béres csepp nurofen nasivin ezt adtam ma. Tegnap cataflam csepp sinupretet de ma azt kiköpte nem volt hajlandó lenyelni. Mikor köhög az picit csúnya, de nem sűrűn köhög.
Itt se látják el csak ha kb haldoklik vki.. Szerintetek ha pihen napokon belül jobban lesz?
Én azért felháborítónak találom h kis gyereket se néznek meg. Honnan tudja a szülő hogy jól gondolja e.
Remélem jobban vagytok azóta 💖
Én nem hiszek nagyon a boszorkányságban, de tegnap óta eukaliptusz, menta, citromfű kombot párologtatok a lakásban és kevésbé köhög a fiam, lehet valamit segít, tisztítja a legutat v nemtom, esetleg próbáld ki hátha
Ez az ihalátoros gyógyszer segített. Meg mindig köhög de már szakad neki.
Amúgy elküldtem hogy hogy köhög az orvosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!