10 hónapos tápszeres baba szinte minden hónapban beteg. Valami immunerősítő ami használ?
Hagyjátok már az előítéletekkel! Tudjátok az okát miért nem tudott szoptatni? Nem. De nem is tartozik senkire. Lehet hogy egyáltalán nem volt teje vagy csak rövid ideig. Lehet hogy óriási traumaként élte ezt meg. Túljutott erre jöttök ti és belerúgtok!
Kérdező! Szerintem erről kérdezd meg az orvost, az a legbiztosabb. Esetleg patikust.
Szoptatásnácik. Egy tápszeres baba ugyanannyira egészséges mint az anyatejes, és az anyatejes is ugyannyit betegeskedhet mint a tápszeres. Húzzatok tandemszoptatni 10 gyereket 2 csöcsből.
Kérdező, adsz neki c és d vitamint? Eszik mást is a baba? 10 hónaposan már nem kell a tápszernek a fő tápanyagforrásnak lennie. Találkozik sokat olyan személlyel aki gyakran beteg? Bárkivel, tesó, nagyszülők stb?
Szoptatásnáci vagyok, semmit nem jelentett kb.ennyi idősen, hogy szoptattam a lányomat. 2 nagyobb hozta haza az oviból a vírusokat...8,11,13 hósan is lett középfülgyulladása, állandóan náthás volt,fogzáskor főleg.
C, meg d vitamin fontos, meg amennyit lehet, legyetek kint.
Nem az én gyerekem. Családon belül van. 4 hónapos koráig szopizott. Nyilván ennyi idősen nem a tápszer a fő táplálék. Orvos az aktuális betegségre ad gyógyszert és ennyi.
Hát okosabb nem lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!