Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kislányom még eddig...

1 éves kislányom még eddig nem volt beteg, de még az orra sem folyt. Attól tartok ha bölcsibe megy akkor aztán lesz ne mulass a bakcikkal. Törvényszerű hogy közösségben beteg lesz? Hogy készüljek fel rá? Immunerősítő?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy edzeni kell a babák immunrendszerét: nálunk nincs hipózás, a vizet sem forraltam neki, a földről eszegette a leesett keksz darabkákat, nem vasaltam aruháit, még a cumiját sem főztem ki soha, beteg unokatesókhoz is elvittem hadd edződjön egy kis bacitól de semmi.

Nem szeretném ha visszamegyek dolgozni akkor meg folyton betegszabin legyek..

Ki mit ajánl?

2009. ápr. 14. 08:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Időnként el fog kapni fertőző betegségeket, de nyugodj meg sokkal ritkábban, mint a túlsterilizált gyerekek. Vidd amennyit tudod társaságban, gyerekek közé, mást nem nagyon tudsz tenni. Az első év volt a legfontosabb az immunrendszer megerősítésében, a szervete akkor tanulja meg, hogyha egy eddig ismeretlen bacilus érkezik, akkor hogyan kell reagálnia rá. Sajnos a túlsterilizált környezetben felnövő gyerekek szervezete ezt nem tanulja meg és ez később sem pótolható.

Tehát ne aggódj, nem lesz sokat beteg, de arra fel kell készülnöd, hogy lesz pár járvány, amit ő sem fog tudni kikerülni.

2009. ápr. 14. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!