Mi válik be nektek ilyenkor, és mi lesz ha holnap visszaviszem dokihoz hogy nem lett jobban?
1: Én hagynám pihenni, itatnám (tápszer tökéletes, főleg ha nem fél deci a napi adag)
2: Ha elvan, játszik valamennyit, akkor az jó jel, ha bágyadt, maga elé néz, bújik és be van lassulva, akkor az egyelő azzal, hogy meg van terhelve a betegséggel nagyon. Pihentetni kell, simogatni, szükség esetén gyógyszer, kád fürdő (tisztítja is a "kiizzadt bacikat").
3: Nem vinném feltétlenül az orvoshoz, mert pénteken látta a doki és fölöslegesen nem mozgatnám ide-oda, főleg nem egy beteg váróba más beteg gyerekek közé. Ha rosszabbodik a kedve, nem iszik, nincs pisis pelusa, akkor vinném el, mert akkor kiszáradás gyanús. Addig az orvos se tud jobbat mondani, mint hogy folytasd amit pénteken mondott. Én is vittem már vissza így a fiamat, de ezt "ki kell feküdni". De mondom: Kivéve ha rosszabbodik és nem iszik, nem pisil! Akkor gyorsan doki kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!