Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A kisfiam most 9 hónapos....

A kisfiam most 9 hónapos. Decemberbe már egy hónapig beteg volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Decemberbe asztmatikus hörghurutja volt, ami egy hónapig tartott nála. Kaptunk rá akkor Klacid baby-t és Ventolint. Aztan nagy nehezen kijottunk belole. És most megint ugyanez, tegnap voltunk háziorvosnal ,csak Ventolint írt fel. Nem fullad, de csúnyán köhög és állandóan szívom az orrát. Mennyi rá az esély hogy ezt kinövi? Illetve mit tudnék csinálni hogy ne kapja el legközelebb?
2020. febr. 6. 18:25
 1/1 anonim válasza:
Nekem is volt kiskoromban, de kinőttem, persze megfelelő kezeléssel. De hogy milyen kezelést kaptam azt nem tudom, nagyon kicsi voltam, nem emlékszem.
2020. márc. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!