Ti is dühösek vagytok ha vendégség végén vagy után derül ki h a másik gyerek amugy beteg?
Miért is az a hisztérika, aki nem tűri jól, hogy más hülyesége miatt lesz beteg a gyereke?
Mi itt vagyunk a sógornőmmel egymás szájában, de beteg gyerekkel nem látogatunk. Azért alapvető intelligencia kérdése ez.
Ovi dettó ez lesz, hogy ha valamelyik taknyanyálaegybefolyós Pistike be lesz véve, akkor az óvónőt is megkérdezem mondjuk, hogy miért. Maradjon otthon vele az anyja, az a dolga ha már vállalta a gyereket. És pont nem fog érdekelni, hogy mennyire kell a pénz nekik, nem az én felelősségem, a sajátom viszont az.
Nem, ilyenen nem hisztiztem sosem.
Nem mindig tudnak előre szólni, hisz amíg lappang a betegség nem is tudja a szülő.
Tavaly született a bátyámék kisfia. Mikor hazamentek a kórházból, átmentünk meglátogatni őket, két nap múlva az én 4 évesem bárányhimlős lett. Mit tudtam volna tenni két nappal korábban, mikor még semmi nem látszódott rajta?
Egyértelmű, hogy nem azokról a helyzetekről van szó, mikor még nincs tünete a gyereknek.
Szerintem nem kerül sokba felhívni vendégség előtt a másik anyukát és elmondani a helyzetet. és majd ő eldönti, hogy zavarja-e. volt olyan, hogy bárányhimlősnek mondtam, hogy jöjjenek nyugodtan, mert be vannak oltva az én gyerekeim. ugyanakkor az nagyon dühített, mikor nem mondták, hogy a nagyobbik gyerek skarlátos és úgy mentünk vendégségbe, én meg pont várandós voltam (csak még nem volt publikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!