5 hónapos babámnál vesetágulat, eddig nem látták, most alakulhatott ki? Többi lent.
6-os vagyok.
Nekünk még megvan,jobb oldali 4 mm-es pyelontágulat.
De semmi gondunk nincs vele azokon kívül,amiket már írtam.
Valószínű,hogy a húgyúti fert.következménye.
Ez egyébként gyakoribb,mint gondolnád. A controll vizsgálatokon nagyon sok baba van hasonló problémákkal.
A babák ezt észre sem veszik,simán ki is nőhetik.
Fel a fejjel,nem lesz gond.
Ezt igazából nem tudni. Lehet,hogy csak most alakult ki. Az is lehet,hogy ott volt már,csak célirányosan más miatt voltak az UH-vizsgálatok,és miközben azt nézték,ami miatt küldték,a pyelontágulat felett elsiklottak.
De most ne idegeskedj ezen (tudom,könnyű mondani),a lényeg,hogy fény derült rá,és odafigyelnek erre is.
A controllon mindent el fognak mondani,és bátran kérdezhetsz is. Nekünk egy nagyon aranyos doktornőnk van (Nyíregyháza). Hátha a ti orvosotok is ilyen.
Kitartást,csak ismételni tudom magam,nem lesz gond.
(6-os)
7-es vagyok: a 3,5 évesen zajlott kontrollon már nem találtak eltérést a kislányomnál. Addigra nőtte ki. Csecsemőként 4-szer voltunk kórházban emiatt. Egyszer az intenzíven. Neki volt VUR-ja is, de azt is kinőtte.
Valószínűleg öröklött, mert az öccsének is volt már HUTI-ja, 3 hetesen.
Mindenhol más a protokoll. Nekünk UH.előtt kifejezetten mondta a dr.-nő,hogy nyugodtan ehet a baba,mert így is meg tudják vizsgálni,és egy csecsemőnek nem is lehet megmagyarázni,miért nem kap enni,inni.
Ő csak azt érzi,hogy éhes,és nem érti,miért.
Sajnálom,hogy nálatok ez nem így működik. Szegény babád,még jó,hogy sírt. Szurkolok,hogy Pesten ne így legyen.
Pesten voltunk fent 2 ünnep között a kövek miatt. Ott a sbos férfi szakápoló elővette a telefonját és mesét indított neki. Plusz apa is bent lehetett. Még Kecskeméten sem lehetett bent.... Pedig... Le kellett fogni, pláne a branül miatt.
Párszor jártunk már Pesten (sajnos, nem sajnos-babámat megmentették❤️)
Kíváncsian várom a vizsgálatot...
Megnéztem a dec 17,és 19ei uh papírt. Azon az van "üregrendszeri tágulat nem ábrázolódik" ez a 17ei. A 19ei "érdemi üregrendszeri tágulat nem ábrázolódik".
Most még jobban aggódok, hogy szűk egy hónap alatt alakult ez ki.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!