5 hónapos babámnál vesetágulat, eddig nem látták, most alakulhatott ki? Többi lent.
Nem tudok semmi hasznosat írni, unokatesóm kisfiának volt 4 hosan, 1 éves kontrollnál már nem látták. Külföldön élnek, nem sokat beszélünk, így a részleteket nem tudom, hogy közben volt e bármi gyógyszeres kezelés vagy akármi.
Kitartást kívánok nektek és nagyon drukkolok hogy rendben legyetek! ❤️
Én fiam tágulatát már 20 hetes uh látták! Valószínűleg megvolt ez már a fiadnak is a pocidban.
Van aki kinövi 1 éves korig, aki nem azt tovább küldik.
Pl nálunk a vesekapu nem zár jól ezért van a vizelet visszacsurgás a vesébe, 3 éves kora alatt sokszor volt beteg, húgyúti fertőzést okoz pl.
Jobbulást! 2# voltam
9 hónaposomnak egyik oldalon van.
3 havonta járunk controllra,félévente UH.is van.
Nem szed gyógyszert. Annyi plusz teendő van vele,hogy ha belázasodik,a gyerekorvostól kell kérni vizeletüledék vizsgálatot,hogy kizárják a húgyúti fertőzést.
1 éves kora után féléves controllok lesznek. És igen,kinőheti.
Neki újszülött korában vették észre,ekkor összeszedett egy húgyúti fertőzést még a kórházban.
Egyébként kisfiú.
Kérdezz meg mindent majd a dokitól,de nem lesz semmi baj. Lázas megbetegedésekre te is fokozottabban figyelj,de ezt biztosan el fogják mondani.
Jó egészséget kívánok a babádnak!
Kedves utolsó!
Mi az a HUTI? , lehet tök egyszerű dolog, de elég kialvatlan vagyok. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!