Gyógyszerallergia? Mi fér bele? Szerintetek adhatom továbbra is neki?
2 és fél éves kisfiam antibiotikumot kapott. Napi 2x kell adni. Kapott pénteken reggel-este, szombaton reggel-este, de a szombat esti után kipattogott az arca. Elolvastam a betegtájékoztatót, benne van mellékhatásként kimondottan az arc kipattogása.
Ma reggelre elhalványodtak a pöttyök, de tanácstalan vagyok, hogy adjam e neki tovább.
Dokival csak holnap tudok beszélni, viszont nem szerencsés megszakítani a kezelést, úgy tudom 5-7 napig kell kapnia a gyógyszert, hogy eredményes legyen.
Ti mit tennétek?
Köszi az ötletet, eszembe se jutott az ügyelet.
Felhivtam, abba kell hagyni a szedését, holnap a gyerekorvossal mást íratni.
Köszi mégegyszer, szép napot mindenkinek!
Mindenképp nézz utána a mostani antibiotikum milyen származékot tartalmaz. Mert azokat a gyógyszereket nem fogja bírni. Mindenképp kerüljön fel a kartonjára, hogy allergiás rá.
Nekem 1x az egyik orvosom olyan más antibiotikumot írt fel ami megegyezett a sumameddel, balga mód nem figyeltem én sem. Asztmás rohamot kaptam, majdnem mentőt kellett hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!