Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogyan adjam be neki hogy ne...

Hogyan adjam be neki hogy ne hányja össze magát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 3 éves Kisfiamnak életében másodjára van hőemelkedése. Szerettem volna beadni neki az Algoflex Baby lázcsillapító szirupot, de amint meglátta, elkezdett üvölteni. Beleraktam az ételébe is hogy ne lássa, de inkább kiköpte az ételt. Külön másik kanállal Én is bevettem egy kanállal, a kedvenc plüsse is, de ő nem hajlandó bevenni. A kúp szóba sem jöhet, mert kinyomja, ordít, hisztizik, hiába magyarázom el neki hogy pedig az kell hogy jobban legyen. Az orvosunkkal beszéltem, ő azt mondja hogy erőltessem bele, azaz feszítsem szét a száját, majd nyomjam le a torkán a szirupot. Egyszer így adta be neki a doki, amikir fél éves volt, de akkor is kihányta az összes kaját amit megevett. Valami tipp esetleg?

2019. dec. 6. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 3 éves lányom is Flamborint kap.
2019. dec. 7. 06:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Flamborin szerintem is. Az csak pár csepp, kiskanalon lekvarral, mezzel, akarmivel lemegy. Amúgy a lanyom az epressel csinálja ezt, a narancsos nurofennel pl semmi baja nincs, sőt, szereti.
2019. dec. 7. 07:09
 13/16 anonim ***** válasza:
A Flamborinhoz annyit tennék hozzá, hogy de, van íze, keserű, mint a bűn, kóstoltam. Ellenben az egyik legjobb, a fiamnak a teájába rakom, mert annak is van egy alap mellekize gyumolcs miatt...
2019. dec. 7. 07:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem adnám be neki.
2019. dec. 7. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Szájfecskendőt próbáltad? Azzal még egyedül is be tudja venni. Vagy tényleg másik szirupot vegyél. Nálunk is a nurofen a nyerő, narancsos. Ha egyik se megy, akkor én is a flamborint szoktam bevetni.
2019. dec. 7. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Lázcsillapito kupot kell felnyomni, nem lesz ilyen gond
2019. dec. 8. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!