Használt valaki fitymaszűkületre búzacsíra olajat?
Lehet,h nem megfelelő kategóriába tettem fel a kérdést.
Arra lennék kíváncsi,h erre a célra étkezési célra szánt olaj kell,vagy az illóolaj? Dm-ben csak búzacsíra illóolajat találtam.
Írtak fel vmi szteroidos krémet a kisfiam fütyijére,de inkább vmi természetessel próbálkoznék előbb.
Nem szeretnék kísérletezni vele. Azért tettem fel a kérdést,h valakinek van-e tapasztalata ebben a témaban. A védőnő említette az olajat,de azt is mondta,h a szteroidos krémtől begyulladhat. Elsősorban ezt szeretném elkerülni.
Egyébként köszönöm a választ!
1. Illóolajat higítatlanul nem használunk bőrön, pláne nem nemi szerven.
2. Attól lesz jó eséllyel gyulladás, ha a fityma alatt felgyűluk az olaj, amit nem tudsz kimosni.
3. Hallgass az orvosra, ne kísérletezz!
Ha termeszetes utat akarod valasztani egyszerubb ha az orvos felhuzza neki.
Az olaj nem hasznal semmit sem, legjobb a szteroidos krem hidd el
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az orvos felhúzta neki már 1x,akkor mondta,h nincs letapadva,nem volt alatta váladék sem,csak kicsit szűk,ezért ír fel rá krémet. Csak annyi rosszat hallottam ezekről a szteroidos krémekről,h még nem mertem kiváltani a receptet. De inkább kiváltom,legyünk túl rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!