Isoprinosine hasznàlatakor tapasztaltatok hànyingert, hasfàjàst, kiütèst kisgyereketeknèl?
Figyelt kérdés
Imminerôsïtônek kapta 20 hònapos kislànyom.
4 napja adom neki, de mintha hányingere lenne, mondja, hogy fàj a hasa. Egyèbkènt is beteg, így nehèz eldönteni, hogy maga a betegsèg vagy ez az immunerôsítô okozza.
Nagyon köszönöm a vàlaszokat elôre is!!
2019. nov. 9. 11:51
1/6 anonim válasza:
Igen, olyan makacs hasmenése lett a lányomnak tőle, hogy a kisebbik fele az Isoprinosinnak meg is maradt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt!
Ha jòl èrtem akkor abba is hagytàtok? Nem szedtètek vègig?
2019. nov. 9. 12:21
3/6 anonim válasza:
5 éves a lányom, nyáron kapta ezt az immunerősítőt, mert tüszös mandulagyulladás plusz ajak herpesze lett. Végig adtam neki, megitta az egész üveggel, semmit nem tapasztaltam. Se hányinger, hasmenés, semmi. Szerintem nagyon jó kis cucc. Próbáld kihagyni pár napig, utána megint add. Figyeld.
4/6 anonim válasza:
Én nem adtam végig. De az én gyerekem kivétel, extra érzékeny a gyógyszerekre. Volt már olyan mellékhatás is neki Cefziltől pl., hogy rohantunk vissza a dokihoz....
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos azòta kiütések is megjelentek rajta. Gyerekorvossal egyeztettem, abba kellett hagyni:(
Nagyon köszönöm a vàlaszokat!!
2019. nov. 11. 19:53
6/6 anonim válasza:
Az én fiam is tiszta kiütés lett tőle, abba kellett hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!