Így vihetem oltásra vagy inkább ne?
Láz a fogzastól nincs, max hőemelkedés.
Vidd el, mondd el a dolgokat éd azt, hogy egy hetet várjatok az oltassal.
Cáfolnám, hogy a fogzástól nincs láz! Húgom 1.5 éves lánya minden fognál 2 napig 38,5 - 39C fokos lázzal küzd. Amint áttör a fog, "meggyógyul". Doki is mondta, hogy a fogáról lázas.
Kérdező! Vidd orvoshoz, majd ő eldönti!
Náthás,lázas,beteg gyereknek nem fogja beadni az oltást, de csak vidd el, legalább megvizsgálja.
Nálunk is volt a lányomnak láza fogzástól, nem minden fogánál, de párnál.A gyerekorvos szerint 38.3 még simán lehet fogtól.Mondjuk 4-vel jöttek neki lehet azért.
Elviszem, legalább kivizsgálja.
Egyébként de lehet a fogzástól! Mielőtt az első foga kibújt 3 napon keresztül 38,5 fokos láza volt. Elvittem orvoshoz semmit nem talált. 3. napon áttört az első foga a láz teljesen megszűnt.
Nálunk is volt 1 napig láz fogzástól. Kis vírus bejut a legyengült immunrendszerbe, a test így védekezik.
Kérdező, az én tapasztalatom: nálunk is ez volt, nem adta be, 1 hét múlva kellett vissza menni oltásra, azon kívül csak akkor, ha 3 nap múlva nem ment volna le a láza. A doktor majd eldönti, mert olvastam itt olyat is, hogy így is beadta valamelyik doki. Ha be is akarja adni én a helyedben megmondanam, hogy ne.. (hisz magától az oltastol is lehet láz, hőemelkedés, meg fájhat is neki, aluszekony lehet.. Plusz erre a fent írt tünetek, nem jó kombó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!