Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mitől lehet véres nyálkás...

Mitől lehet véres nyálkás hasmenése 4 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Múlthéten bekerültünk a kórházba a véres hasmenéssel volt uh,végbél vizsgálat,székletet is elküldték,vérvétel minden eredmény jó lett.pár nap után rendbe jött a széklete haza is engedtek.nem mondták mi volt a baj,szerintem ők sem tudták.na de most megint elkezdte ma hogy sűrűn jár wc-re és most az előbb úgy láttam megint kezd véres nyákos lenni.hasi görcsei is vannak wc-előtt.Vigyem vissza az orvoshoz?Egyáltalán mi lehet a baja?
2019. szept. 11. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Neked nem jutott eszedbe megkérdezni az orvost? A zárójelentést sem olvastad el? A háziorvoshoz pedig vissza kell menni, amúgyis egy példány a záróból az övé. Ha mást nem, tanácsot is tud adni. Addig a magam eszétől nem adnék tejterméket a gyereknek.
2019. szept. 11. 20:00
 2/8 A kérdező kommentje:
De képzeld elolvastam a zárót+háziorvosnál is voltunk.elég lazán vette.mikor kérdeztem mi okozhatta azt mondta biztos evett valami rosszat.
2019. szept. 11. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, visszamennék. Próbálj arra is visszaemlékezni mit evett ma meg tegnap. A bacinak, vírusnak nem lenne szabad cisszajönnie ha gyógyultként elengedték, könnyen lehet h ez más és további vizsgálat kell.
2019. szept. 11. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én valami ételallergiára gondolnék, ha a virust nem találtak. Bár így látatlanban ezt nem lehet megmondani. Hugomnak volt véres nyálkás a széklete, míg ki nem derült a lisztérzékenysége.
2019. szept. 11. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj másik orvoshoz. Glutén vagy tej a gyanus
2019. szept. 11. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is az ételallergiát mondanám.

Iktasd ki a tejet és/ vagy a glutént, és vidd el allergiavizsgálatra

2019. szept. 11. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék a gyerekorvoshoz még ma és beutalót kérnék a gyermek-gasztroenterológiára. Mivel iszonyat várólisták vannak a legtöbb helyen és a gyermeknek meg aktív tünetei, verném az asztalt a sürgősségi beutalóért, az S-es kódú és három munkanapon belül fogadnia kell a körzetes gasztrónak vele. Addig annyira diétáztatni sem kell, mert bármelyik teszthez majd kell, hogy jelen legyen az allergén élelmiszer, hogy valós eredményt adjon. Ha esetleg nem lesz semmilyen ételintoleranciája, ami nagy mák lenne, ez akkor is már a gyasztrós doki asztala, ha nem fertőzéses eredetű és így, hogy ilyen hamar visszajött, pedig gyógyultan engedték haza, negatív eredményekkel, valószínűleg nem az.
2019. szept. 12. 08:53
 8/8 anonim válasza:
Mi is hasonló problémákkal küzdünk. :( 3 hete újul ki folyamatosan. A tejet teljesen beszüntettük, de mégis...
2019. szept. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!