Mi a véleményetek a védőoltás ellenes szülőkről? Igazuk van, vagy nem?
Persze, ők a kis 8 általánosukkal okosabbnak, tájékozottabbnak képzelik magukat, mint az orvosok, akik 6 évig tanultak az egyetemen.
Elolvasnak néhány álhír oldalt és veszélybe sodorják a gyerekeiket és azokat, akik valamiért nem kaphatnak oltást..
Börtönnel büntetném az ilyen szülőket. Hiányzik valakinek, hogy az legyen, mint mondjuk 1900 elején? Hogy 5 gyerekből 2 élte meg a felnőtt kort? Ismerni akarjuk újra a torokgyíkot, a kanyarót?
Ő dolguk, de a gyerekkel nem kellene kicseszni. Nem értem meg őket a mai világban, mikor végre van erre lehetőség, miért kell mindenben az összeesküvest keresni.
Anyám nagy oltásellenes, azt mondja én szándékosan mérgezem a gyerekeimet, mert megkapták a Neisvac C-t. Persze, a parom családjában voltak agyhártyagyulladásban átesettek, ha ezzel csökkenthetem a kialakulás esélyét, akkor miért ne óvjam a gyerekemet?
Amúgy nem értem, hogy nem veszik el a mai világban az ilyen szülőktől a gyereket.
Nincs igazuk.
Miattuk
Nem teljes az átoltottság
Én két részre osztom a kérdést, hanem haragszol!
A simán oltás ellenes szülőknek nincs igazuk. A többi válaszoló már leírta, miért.
Viszont az oltáskárosodott gyerekek szüleit megértés valamilyen szinten. Mikor már olyan ellenállás van a gyerek szervezetében, hogy csak kórházban oltható, és mégis kényszeroltást rendelnék el, azt nem tudom megérteni!!
Ismerősömnek egészségesen született a fia. Oltáskárosodott ő is. Se beszélni, se mozogni nem tud. Fekvő kocsiban tologatják. Ez az a bizonyos 0.001%...
Én beoltattam a lányom, bár veleszületett probléma miatt eleve csúszva kapta az összeset. A doktornő úgy oltotta be, hogy :"na vegyünk egy nagy levegőt, és oltsuk be!" kb együtt imádkozunk, hogy kibírja a lányom.... Nem volt egyszerű. De szerencsénk volt.
Tanulság: én szélesíteném azt a kört, akinek nem kötelező az oltás. Pl. Akinek már 1x komoly baja lett tőle. Vagy akinél nagy az esély, hogy baja lesz (pl. az én gyerekem).
Még 1x leírom: az orvos, aki beoltotta a gyerekemet, jobban reszketett, mint én!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!