A babaágyra szerelhetek lehajtható rácsos fedőt?
Hogy kalitkaszerűen nézzen ki. Kerestem ilyen megoldást nagyon pici babához, de sehol nem láttam és nem tudom, hogy azért mert nem biztonságos, vagy mert senkinek nem jutott az eszébe?
(a macskát akarom távol tartani)
Ha egy jó ideig még nem költöztök, akkor sem lesz jó megoldás max az elején. Fél éves kora körül a kicsi fel fog ülni, majd felállni a kiságyban. Az enyém pl. éjjel is felállt amikor felébredt tejcsiért és kukucskált ki a tetején.
Tényleg nem lehetne inkább a cicust kizárni másik helyiségbe?
Crib tent amit keresel. Egy kiságyra szerelhető, szúnyoghálós kupola. Szerintem macska ellen is beválik.
Más technika lehet ha a gyerek születése előtt felállítod az ágyat és alufóliát terítesz a matracra. Állítólag utálják a macskák és nem szokik oda.
Nekunk volt hasonlo, hasonlo okokbol. Asztalossal kell csinaltattni.
Szunyoghalora rafekszik es beszakdahat a gyerekere, vagy szettepi a macska, az alufolia nem hatotta meg, se a spray, se a citrusok, semmilyen praktika...
Egyébként köszönöm és ment mindenkinek a zöld kéz.
Ezeket a crib tent-eket nézegettem, de attól félek én is, hogy egészben szakadna rá a babára ha az 5 kilós cica nekifutásból ráugrana.
Akkor ez lesz, párom már mondta, hogy ő megcsinálná. Majd meglátjuk, hogy az a verzió marad-e vagy asztalost keresünk mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!