Anyucik! Melyik pihenőszéket ajánljátok?
Nézelődöm, de nem tudom eldöntetni melyik jobb, szebb, melyiket élezné a kisfiam
Kb 40ezret tudok rá szánni
Melyik tetszett nektek?
Nekunk ilyen volt, csak rózsaszínben. (es igen, fiam van... 🙈, elneztek az ultrahangon es hat mi igy jártunk) biztos van jobb is, de ez is teljesen jol bevalt. Rezeg, zenel, konnyu tisztitani.
Nekünk Chippolino Zoo volt, rezgő, zenélő, szerettük.
Most egy Chicco van, nem rezeg, nem zenél, de 15 kilóig jó. Minden este ebben alszik el, utána telepìtjük át a kiságyába.
Ha a praktikusságra szeretnél menni, akkor tökéletes pihenőszék a 3 az 1ben babakocsik autós hordozója. Be tudod kötni, etetni is tudod benne amíg nem ül (hozzátáplálás) és vinni is tudod magaddal ha főzök vagy mész jobbra balra a lakásban.
Ha van kocsitok és lesz ilyen, akkor nyugodtan használhatod erre. A pihenőszéket eleve megunják egy idő után. A fiam fél éves kora után eleve nem akart már egyhelyben lenni az ilyenekben.
Az autós hordozó erre alkalmatlan, csak autóban használd, amíg utaztok. Görnyed benne a baba. Pihenőszékben bármelyik jó, amiben egyenes gerinccel tud feküdni, picit fektetve, amígy egyedül nem tud ülni.
Nekünk ilyen volt: [link]
#5 nekünk ugyan ilyen hintank van. Pihenőszékünk pedig ez volt: [link]
A hordozóról meg annyit hogy az én babám nagyon refluxos volt és azt mondta a főorvos, hogy legyen minél többet abban. Ugyan is a mai hordozók úgy vannak kifejlesztve, hogy ne legyen semmi baj. Különben meg a pihenőszékben semmi nem tartja a hátát ellenben a hordozóval. De ez persze csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!