Milyen pihenőszéket érdemes venni?
az jó ha magától hintáztat, mert van amelyik baba csak úgy van el benne és manuálisan elég fárasztó...nekünk jó volt a zene is, megnyugtatta őt...a rezgés nem tudom milyen, nekünk nem volt megvoltunk nélküle is...a játékhidat sem használtuk..
ami még legyen szempont: hogy legyen teljesen levehető a huzatja...mert bukik, kiborítja bele az iszit stb...
Nekünk nem volt, sem sima, sem rezgős, és nem éreztem a hiányát. Elvolt nélküle is a fiam.
Szerintem ne vegyél előre, mert lehet csak a sarokban fog porosodni...
En a 2. Gyerkocnek vettem, mert az 1. Iszonyat hasfajos volt. Hasznaltan vettem a neten Bright Star markajut, olyat ami rezeg, mert azt olvastam h az megnyugtatja a babakat.
Nagyon jol elvan benne, hosszu percekig elnezelodik, hallgatja a zenet. :-)
Szamomra azert is jo, mert vihetem a szekkel egyutt barhova ahol en is vagyok, akar a furdoszobaba is.
(A kisagyba en a gyerkoceimet mindig csak aludni teszem le. Az ebren toltott idoben nem ott vannak)
Szoval szerintem erdemes venni egyet.
Alapvetően én sem a kiságyban hagytam ébrenléti időben, hanem 6-7 hetes korától a nappaliban ott volt a járókában, de az első néhány hétben ha megébredt, elvolt kicsit a helyén is.
(#3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!