1/17 anonim válasza:
Kb még 2 hónapig tudná használni, max 3.
2/17 anonim válasza:
hetet akartam írni, bocs. Szerintem már késő, fölösleges.
3/17 anonim válasza:
18kg is használható. Álltalában még a 3éves gyerek sincs 18kg. Az én kisfiam 4hónapos imádja a pihenőszékét, szerintem még jó ideig használni fogjuk.
4/17 anonim válasza:
Nekünk chicco van, ismerősömék azt használták 10-11 hónapos koráig a gyerkőcnek.
5/17 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Kb. 2 hónap múlva (ha nem előbb), elkezd forogni, akkor már a földre kell tenni (előtte is érdemes, mert így fejlődik), ezután pedig beindul a mozgásfejlődés, esze ágában sem lesz a pihenőszékben megmaradni. Nem használnátok ki.
6/17 anonim válasza:
mi pont ilyet vettünk pont ennyi idősen még a mai napig használja pedig már 11hónapos :)
7/17 anonim válasza:
Szerintem még igen. Az én 1 évesem még mindig bele szokott mászni.
8/17 anonim válasza:
Simán. Mi 7 hós korig használtuk, nagyon szuper volt!
10/17 anonim válasza:
Mi 4 hónapos korban kaptunk egyet, ennél egy kicsit egyszerűbbet. Kb. 10 hónapos korig használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!