Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hónapos babának érdemes...

2,5 hónapos babának érdemes még pihenőszéket venni?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 11. 12:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, mikor/miért használná. Nekünk például 1 éves koráig jó volt, mert amikor zuhanyoztam/hajat mostam mindig magammal vittem és abban teljesen jól elvolt. Máskor mondjuk nem használtuk, de erre már megérte :)
2014. márc. 11. 13:11
 12/17 A kérdező kommentje:

A kiságyba nem tudom rakni, csak alvásra használja. Ha abba raknám, akkor szegény egyedül lenne a szobában.

Nappali konyha egyben van, de nem valami nagy. Földre nem tudom rakni, mert attól félek, hogy a 2,5 éves lányom ráesik. Az kanapén fekszik, de állandóan sír, ha nincs kézben. A szomszéd pár napra adott kölcsön egy olyat, amit linkeltem és nagyon jól el volt benne, szerette ha rezeg. Csak vissza kellett adni, mert a szomszéd 2 éves kislánya használja még.

2014. márc. 11. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi pont ilyet kaptunk ajandekba az elso fiamnal, o utalta egy mp-et nem volt el benne. O mondjuk hihetetlen mozgekony volt szuletesetol kezdve, soha sehol nem maradt meg, ahol korlatozva ereze magat, a hordozot is utalta.

A kisebbikem 5 hetes o meg csak ebben szeret lenni, mert igy jobban lat korbe, mint pl a jarokaban.

Persze a nagyobbik (2 eves), azota szinten rakapott, enni is ebbol akar :D

Szoval ez gyerekfuggo is, nemcsak korfuggo. Abban jo ez a szek, hogy szinte teljesen ledontheto, de kesobb meg kvazi szekkent is hasznalhato.

2014. márc. 11. 13:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van. 4 hónapos koráig imádta, onnantól max napi 20 percet töltött benne. Kölcsön adtuk ismerősöknek, a kislányuk egy éves koráig nagyon szerette.
2014. márc. 11. 13:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem tudok tőle semmit csinálni. Most is az ölemben ringatom.

Amíg a prószát kikevertem, addig ordított :-(

2014. márc. 11. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
5. vagyok. Én írtam, hogy szerintem felesleges, de nyilván gyerekfüggő is. Ha nem teszed a földre (pedig előbb utóbb muszáj lesz, de ezt Te is tudod), akkor lehet, hogy nálatok beválna még. Vagy esetleg sokan ajánlják ilyenkor, hogy kösd magadra. Ehhez nem értek, én sosem hordoztam a fiam, de lehet, hogy nálatok ez lenne a megoldás.
2014. márc. 11. 14:02
 17/17 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, nekem is rengeteget sir a kisebbem, csak olben van el (de sokszor akkor is ordit), mar kerdest is irtam ki ezzel kapcsolatban.

En sokat kendozok vele, de eloszor mindig ezt a szeket probalom ki es, ha jo napja van, ezt nagyon szereti (legalabbis nem bog :D, meg dumal lecsungokhoz is, en magunk melle rakom a foldre igy lat minket is a naggyal, mi is dumalunk kozben neki, az asztalra is felrakjuk kaja kozben).

Nekunk egyenlore jo, mert a jarokaban tenyleg csak 1-2 percet bir ki.

Raadasul most megyunk gasztroentrologiara a rengeeg siras miatt, lehet refluxos, igy kaja utan min 30-40 percet fuggolegesben kene lennie, szoval ebbol a szempontbol is jobban bevalt meg, mint a jaroka.

2014. márc. 11. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!