A kiságyba nem tudom rakni, csak alvásra használja. Ha abba raknám, akkor szegény egyedül lenne a szobában.
Nappali konyha egyben van, de nem valami nagy. Földre nem tudom rakni, mert attól félek, hogy a 2,5 éves lányom ráesik. Az kanapén fekszik, de állandóan sír, ha nincs kézben. A szomszéd pár napra adott kölcsön egy olyat, amit linkeltem és nagyon jól el volt benne, szerette ha rezeg. Csak vissza kellett adni, mert a szomszéd 2 éves kislánya használja még.
Mi pont ilyet kaptunk ajandekba az elso fiamnal, o utalta egy mp-et nem volt el benne. O mondjuk hihetetlen mozgekony volt szuletesetol kezdve, soha sehol nem maradt meg, ahol korlatozva ereze magat, a hordozot is utalta.
A kisebbikem 5 hetes o meg csak ebben szeret lenni, mert igy jobban lat korbe, mint pl a jarokaban.
Persze a nagyobbik (2 eves), azota szinten rakapott, enni is ebbol akar :D
Szoval ez gyerekfuggo is, nemcsak korfuggo. Abban jo ez a szek, hogy szinte teljesen ledontheto, de kesobb meg kvazi szekkent is hasznalhato.
Nem tudok tőle semmit csinálni. Most is az ölemben ringatom.
Amíg a prószát kikevertem, addig ordított :-(
13-as vagyok, nekem is rengeteget sir a kisebbem, csak olben van el (de sokszor akkor is ordit), mar kerdest is irtam ki ezzel kapcsolatban.
En sokat kendozok vele, de eloszor mindig ezt a szeket probalom ki es, ha jo napja van, ezt nagyon szereti (legalabbis nem bog :D, meg dumal lecsungokhoz is, en magunk melle rakom a foldre igy lat minket is a naggyal, mi is dumalunk kozben neki, az asztalra is felrakjuk kaja kozben).
Nekunk egyenlore jo, mert a jarokaban tenyleg csak 1-2 percet bir ki.
Raadasul most megyunk gasztroentrologiara a rengeeg siras miatt, lehet refluxos, igy kaja utan min 30-40 percet fuggolegesben kene lennie, szoval ebbol a szempontbol is jobban bevalt meg, mint a jaroka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!