Mi lehet a baj, én nem értek hozzá?
Figyelt kérdés
Angelcare ac 420-as bebiőrünk van. A probléma vele, ha a szülői egységet leveszem a töltőről egyszerűen kikapcsol...
Most én vagyok hülye és ne akarjam levenni vagy van vele valami?
Ott van az öv tartó, tehát azt gondolnám, le tudom vinni magammal a mosókonyhába, ha épp le kell szaladnom es így hallom, ha hirtelen felsír a baba...
Fel van töltve teljesen, mar 2 napja töltöm.
Aztán lehet én lennék, aki rosszul akarja használni?
2019. febr. 24. 13:16
12/15 anonim válasza:
Érdekes amit írtok. Nekünk Angelcare 401-es model van 3 éve. A milyénkben akkumulátoros elem van, ami a tartóba helyezve tölti magát. Kibír egy egész napot, de éjjelre fel kell tenni tölteni, mert másnap reggelre már csipog, hogy merül (egyszer elfelejtettük feltenni, csak az éjjeliszekrényre tettük simám, onnan tudjuk, hogy másnapra lemerülne). Nekem nagyon fura, ha a 420 model sima elemes lenne, de elképzelhetö. Mindenesetre nekem sokkal logikusabb, ahogy a miénk müködik.
13/15 anonim válasza:
A 401 leirásában szerepel, hogy hordozható és tölthető akkumulátoros a szülői egysége. A 420-nál nincs ilyen paraméter. Mellesleg a 401 kb 2x annyiba kerül mint a 420, ezért is van töltő funkciója.
14/15 A kérdező kommentje:
Tolton is mukodik, es je toktheto elemekkel a szuloi egysegben le viheto meg a pincebe is.... Es mukodik igy is ugyi is, koszi a sok lesajnalo valaszt.
2019. márc. 4. 08:14
15/15 anonim válasza:
Kérdező, nem az volt a bajunk h nem működik elemmel. Tudjuk, hogy igen. A gond az volt h te a bérbiőr bedugásával akartad a benne lévő elemet tölteni. Ha még mindig nem sikerült felfognod, hol volt a hiba abban, amit csináltál, arra nem tudok már.mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!