Miért kell a babaágyra rácsvédő?
Nem vagyok egy öreg anyuka, 5 éves a fiam. De nem értem ezt az új divatot. Miért kell rácsvédő a rácsra? Nem tud nézelődni tőle a baba. Ha belefordul megfulladhat.
Nem is olyan nagyon régen még azt mondták semmit nem szabad a babaágyba tenni, még a párna is felesleges/ veszélyes.
Akkor most miért kell rácsvédő?
Ez egyàltalán nem új dolog.
Az első babának mi akkor vettünk (csináltuk), mikor már sokadjára ébredt fel azért, mert beakadt a keze/lába a rácsba, a másodiknak már alapból beletettük, bár ő a kiságyat is csak 1,5 hónapig használta...
Köszi 1-es. Valóban ír jókat, de nem győzött meg. Nyilván el akarja adni a termékét, tehát csak előnyt ír.
De pl nálunk is kilógatta a lábát néha, sosem szorult be. Arra sem emlékszem, hogy beverte volna a fejét (legalábbis hogy sírjon miatta) Sosem cumizott, így erről nem tudok nyilatkozni.
De nézelődni mindenképpen szeretett, meg nem félhomályban volt nappal, hanem rendes világosban.
Viszont ha ez ekkora probléma, mármint hogy ennyire népszerű a rácsvédő, akkor miért rácsos babaágyat gyártanak még mindig?
Miért nem olyat, amibe nem szorul be a baba keze/lába, meg nem koppan a feje.
SZóval a babaágyat miért nem újítják?
Miért csak rácsosat gyártanak, ha az már nem jó?
Ez nem új divat, 12 éve is volt már!
Mi most vettünk, csak azzal nem számoltunk, hogy nem tudjuk rögzíteni, mert csak 1 oldal rácsos.
Én személy szerint nem tálalok semmi kivetni valót a használatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!