Mi a véleményetek a kókuszmatracról?
Figyelt kérdés
Babát várok és ezt ajánlotta a védőnő. Kinek hogy vált be? Tudtok esetleg márkát ajánlani? Légzésfigyelő működik alatta?2018. szept. 11. 17:16
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! :) Azt hiszem, hogy ilyet fogok venni én is :) A márka meg azért fontos nekem, mert több embertől hallottam/olvastam, hogy egy idő után hepe-hupás lett és nem volt egyenes a fekvőfelülete. Ettől tartok leginkább. De ebből is annyi féle van.. Gondolom ezen belül is ki lehet fogni jót és gagyit is, szóval, ha valakinek eszébe jut még megbízható márka, azt szívesen várom :)
2018. szept. 12. 09:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!