Nappaliba utazóágy vagy járóka?
Mi utazoagyat vettunk erre a celra a masodik gyereknek is es most a harmadiknak is azt akarok.
Annyi, hogy ha sokat alszik benne a baba, akkor egy vekonyabb matrac pluszban nem art bele, legalabbis en vettem es most is lesz.
Amugy is kellett volna venni utazoagyat, igy azt hasznaltuk a foldszinti alvasnal.
Jarokat olyat vettem, ami sok elembol all es terelvalasztokent is hasznalhato, vegul az lett belole, jarokakent soha nem funkcionalt. Max a matracat hasznaltuk a teraszon/kertben.
Ilyen volt: [link]
Most egyaltalan nem tervezek venni, csak a lepcsore racsot.
Ha amugy nem kellene az utazoagy nektek semmi masra, akkor vegulis jo lenne az emelheto fekvomagagassagu jaroka is. Az amigy hogy nez ki?
Fa Rácsos járóka 1m széles és hosszú.
A hàlós utazóágyaknnem jók mert az oldalán a szöveten nem tud jól kilátni. Próbáld ki hogy azon nézel keresztül.
A járókába nagyobb tér van mint egy kiságyba, úgyis játékok is lesznek benne.
3-as vagyok.
Most latom, hogy sokan a kilatasra, nagyobb terre, stb-re hivatkozva irjak a jarokat.
Akkor felreertelmeztem, en nem azert hasznaltam az utazoagyat, hogy benne tartsam a gyerekeket, hanem arra, hogyha epp a foldszinten akarom altatni napkozben oket, akkor abban aludjanak.
Sem a nagy mozgaster, sem a nezelodes nem szempont alvas kozben.
Nem tartottam benne ebren oket sohasem, most sem fogom.
Jarokaba sem tartanam. Bababiztos a haz, terelvalasztoval volt lekeritve, ami nem volt biztonsagos, ennyi. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!