Hol tudnék tanuló kutyust venni jobb áron?
Mi Tesco-ban vettük, amikor le volt akciózva.
Nálunk nagy sláger volt mind a két gyereknél, a nagyobbik már 3,5 éves és még a mai napig énekli a dalokat, ha a kicsi játszik vele.
Kislányom imádja. Ez gyerekfüggő, ezt jó ha tudja az ember mielőtt lebeszél róla másokat.
Neten érdemes megrendelni, keresőbe beírod hogy tanuló kutyus árgép vagy tanuló kutyus árukereső és kidobja hol mennyibe kerül.
De nyilván nem fogsz 4000-ért találni sehol max. használtan jófogás vagy vatera...
Én a tescoban vettem ősszel akciósan, nem volt 7ezer sem. (Azt hiszem 6500ft)
Az én lányom 20 hónapos, nagyon szereti, tologatja a babakocsiban is😊
1. vagyok. Itt újonnan az a hülye, aki fisher price játékot mer venni a gyereknek.. Nekem a 2 gyerek totál ellentét, az egyik imádja a kutyát, 1. szülinapra kapta de 2 éves koráig majdnem napi szinten vette elő, azóta csak néha. (Sparban volt éppen akciós, mikor vettük.. de májusban is a sparban vettünk akciósan fisher price játékot, tanuló laptop volt) A kicsi semmivel nem képes játszani 3 percnél tovább így nála tényleg mindegy, most már belátom. Így járt a kutyus is, a laptop is, a csiga is. De ezért felesleges általánosítani, vannak gyerekek, akik szeretik az ilyen játékokat.
Ez a lepontozás meg tényleg egy vicc de mást nem lehet várni mostanság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!