Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hol tudnék tanuló kutyust...

Hol tudnék tanuló kutyust venni jobb áron?

Figyelt kérdés
Nem igazán találok.

2018. jún. 20. 06:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Néha van akció fisher price játékokra tescoban, sparban, brendonban is. Vagy sparos 20%-os kuponnal, ha szoktatok kapni.
2018. jún. 20. 06:31
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
A jofogason biztosan van eladó használtan. De amúgy láttad már hogy milyen? Én szerencsére láttam a játszóházban, hihetetlen milyen idegesítő hülxeségeket beszél.
2018. jún. 20. 07:38
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Pár éve 10ért vettük, nagyon nem éri meg. Még 5000et sem! A kisfiam sem szerette, max ha 2-3 alkalommal bekapcsolta, földhöz vágta és a kezén nem is működnek a gombok. A későbbiekre tekintve a sütifalót sem javaslom, de a tanuló alma az bevált.
2018. jún. 20. 07:47
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Mi Tesco-ban vettük, amikor le volt akciózva.

Nálunk nagy sláger volt mind a két gyereknél, a nagyobbik már 3,5 éves és még a mai napig énekli a dalokat, ha a kicsi játszik vele.

2018. jún. 20. 07:47
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Kislányom imádja. Ez gyerekfüggő, ezt jó ha tudja az ember mielőtt lebeszél róla másokat.

Neten érdemes megrendelni, keresőbe beírod hogy tanuló kutyus árgép vagy tanuló kutyus árukereső és kidobja hol mennyibe kerül.

De nyilván nem fogsz 4000-ért találni sehol max. használtan jófogás vagy vatera...

2018. jún. 20. 08:26
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
2018. jún. 20. 08:28
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Én a tescoban vettem ősszel akciósan, nem volt 7ezer sem. (Azt hiszem 6500ft)

Az én lányom 20 hónapos, nagyon szereti, tologatja a babakocsiban is😊

2018. jún. 20. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Aki konkrétumokat írt azok nulláig pontozva.....eszetlen banda akinek az agya (helye) odáig jut hogy "piros keeezeeecskeee.....nyooomjuk meg mi történiiiik" Nektek kéne valami tanuló kutyus hogy nyomogassátok a piros kezecskéjét gyökerek :)
2018. jún. 20. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
#8 Szerintem azt hiszik, h ez a facebook, like-dislike... :(
2018. jún. 20. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

1. vagyok. Itt újonnan az a hülye, aki fisher price játékot mer venni a gyereknek.. Nekem a 2 gyerek totál ellentét, az egyik imádja a kutyát, 1. szülinapra kapta de 2 éves koráig majdnem napi szinten vette elő, azóta csak néha. (Sparban volt éppen akciós, mikor vettük.. de májusban is a sparban vettünk akciósan fisher price játékot, tanuló laptop volt) A kicsi semmivel nem képes játszani 3 percnél tovább így nála tényleg mindegy, most már belátom. Így járt a kutyus is, a laptop is, a csiga is. De ezért felesleges általánosítani, vannak gyerekek, akik szeretik az ilyen játékokat.

Ez a lepontozás meg tényleg egy vicc de mást nem lehet várni mostanság!

2018. jún. 20. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!