Egy szobás lakásba babavállalás?
Egy viszonylag kicsi 1 szobás lakásban élünk a férjemmel és októberre várjuk a babánkat. Lakáskasszát fizetünk ,még 2,5 év van hátra, utána lenne esélyünk nagyobb lakást venni. Azoktól szeretnék tapasztalatokat kérni, akik szintén 1 szobában éltek a gyermekükkel :) mennyire kényelmetlen, meddig "egészséges", figyeltetek-e arra ,hogy praktikus bútorokat vagy babakocsit vettetek-e, apa hogy bírta az éjszakázást :) stb :)
Köszönöm a válaszokat :)
19+2 hkm
3 éves korig nyugodtan.
Legalábbis én 3 éves koromig éltünk 1 szobásban és semmi rossz élményem nem maradt, nem éreztem hogy nincs hely.
Legkésőbb ovis korban nem árt, ha nagyobb lakásba mentek.
A szexuális életnek sem tesz jót, ha ott a gyerek - azért mindig gyorsmenetet tolni a fürdőben elég gáz -, meg neki sem, hogy nincs egy szabad helye.
Mi nem egyszobásba vállaltuk, de kb. olyan érzés, mert szinte mindig mindenütt ott van a gyerek. :) Amíg pici, nem sok intimitást hagy nagyobb lakásban sem. Külön szobája van, de összenyithatók a szobák, éjjel nyitott ajtónál alszunk, hogy halljuk és bármikor átjöhesseen. 2,5 éves most, ennyi idős korig szerintem vállalható.
Mondjuk a cuccaitól nagyobb lakásban se férünk. Egyedül ezt mondanám óriási negatívumnak, ha egyszobásba vállaltok.
Mi is egy szobásba vállaltuk.
Egy éves mult a kicsi,még itt élünk.
Férjem egesz nap odavan dolgozni csak aludni jar haza.
Éjszakázás nem igazán volt,tudunk aludni mindhárman.megvan a saját kis része.a babakocsi a közös tárolóba van az mindegy milyen
Engem is szoba konyhába vállaltak, sőt a húgomat is és utána sikerült 2 szobás, 65 nm-es lakásba költöznünk, amikor elsős voltam.
Jelenleg két szobánk van, a fiam 3 éves, és még velünk alszik, szóval még nem gond. Persze ezt nem lehet előre tudni, hogy a gyereknek igénye a szülők közelsége lesz, vagy épp a külön szoba és nyugalom.
De gondolom, hogy ha most ezren ideírnák, hogy ők bizony soha nem vállalnák be ilyen körülmények közé, akkor sem vetetnéd el, a baba már jön, legalább van hova jöjjön, gyűjtötök és tervben van a költözés, szóval szerintem nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!