Milyen etetőszék vált be nektek?
Nekünk ez a fajta van: [link]
Természetesen ezt mindenhol lehet kapni más-más színnel. De a szerkezete miatt küldöm a képet.
Előnye:
- Állítható rajta minden, még az ülés magassága is (pl asztal magassághoz lehet igazítani, ha asztalhoz akarod tolni).
- Könnyen tisztítható, az asztal lapja is lefedhető egy műanyag tálcával, tisztításkor kivehető.
Hátrány:
- NAGY, sok helyet foglal (ez nagy lakásban nem okoz gondot persze)
- Nehéz :D
5 hónapos kora óta használja a fiam, most már ül és még mindig kényelmes neki.
Ha ikreim lennének akkor szerintem olyat keresnék (ha van rá keret), amit asztalhoz lehet "kötni", mert két etetőszék igen, nagyon nagy helyet foglal.
Rákerestem gyorsan és ilyen megoldást találtam:
Amivel eddig találkoztam, a legpraktikusabb az ikeás volt súlyra, nagyságra is, de azt sajnos nem lehet dönteni..
11 hónapos kora óta használjuk az Ikea antilop székét. Akkor tanult csak meg ülni, addig hordozóban evett.
Most pont 2, az Ikea még most is kényelmes, tálxa nélkül használjuk az asztalhoz tolva.
A dönthető már kényelmetlen volt neki. Hauck és még pár márka volt a hotelben a nyaralás alatt, de az ikeásra megtévesztésig hasonlító Rubbermaid szék vált be ott is.
Szerintem az összes dönthető etetőszék viszonylag nagy helyet foglal. Nekünk Peg Perego Prima Pappa Zero székünk van, nekünk bevált. Alapból nem olcsó de anno belefutottam egy 50%-os leárazásba.
nekünk ilyen van csak régebbi kiadásban
dönthető és nagyon stabil.
De ahogy előttem írták, etesd a hordozóban és utána véeményem szerint egy IKEÁS antilop is jó, olcsó és stabil.
Hogy mennyi idős korig használjátok az rajtad múlik. Nálunk úgy volt hogy kb 2 éves kora előtt kapott kisasztalt székkel, így már ott etettem, így az etetőszéket nem nagyon használtuk. Ha egy étkező asztalnál együtt eszünk akkor nyilván tovább használtuk volna az etetőszéket, de azzal a nagy székkel nem fértünk volna el az asztalnál.
Sokan dícsérik az ilyen nőlj velem etetőszékeket, ezzel könnyen elfértek a családi asztalnál szeritnem, hiszen sima szék, csak jól emelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!