Kókuszmatracnak gumi szaga elmegy valaha?
Én sem tapasztaltam ilyet.
Szerintem vigyétek vissza.
Nyugodtan csapj az asztalra!!
Egyébként ha jól emlékszem a miénken nem volt ragasztás vagy ilyesmi. Egyszerűen összevan préselve
A miénknek semmi szaga nem volt. Kényelmes, jól szellőző.
Utolsó, mi a gondod a kókuszmatraccal?
Persze ez csak egy vélemény is lehetne, de mikor mi matracvásárlás előtt álltunk, több külföldi honlapot átnéztem és csak elvétve találtam kókuszt. Ez a kókusz valami magyar mánia, annyit beszéltek róla a kereskedők, hogy mindenkinek beleégett az elméjébe. Mi hideghabot vettünk, másfél hónapja használja a fiam, jól alszik benne, nem penészedik, nem deformálódott. Mellesleg a miénkhez hasonló, csak nekünk memóriahabos, imádjuk, szenvedünk ha máshol kell aludni.
Ez mind igaz lehet, de attól még, hogy végtermékből készült, túlmarketingezett cucc, a matrac tökéletesen megfelel a célnak.
Mi használtan vettük makulátlan állapotban, a lányom 2,5 évig használta, most a kicsi alszik benne és mivel matracvédőt teszek rá, újszerűen fogjuk tudni eladni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!