Ti hogyan készítem rá gyereketeket (a gyerek korát is), hogy rakjon rendet a szobájában?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szülő, de a testvérem nem hajlandó rendet rakni. Anyukám egy ideig elpakolt helyette, amíg nem volt itthon, de két nap múlva állt a kupleráj a szobájában. Elege lett. Hogyan győzzük meg?2017. máj. 30. 13:28
1/6 anonim válasza:
Sehogy, aki ilyen rendetlen, az is marad.
2/6 anonim válasza:
Mennyi idős?
2 évesem van. Összepakol magaután. Már nem is kell mindig szólni érte.
Mikor mászni kezdett, akkor kezdtem " szoktatni" hogy amivel nem játszik azt összeszedjük, és utána vehet elő mád játékot. Ha kiszór valami szintén....
Először persze megmutsttam mek. Kb 1,5 éves koráig mindig efyütt pakoltunk össze
3/6 anonim válasza:
Következetesen, ha nem tart rendet, akkor bünti, azaz megvonás. Játék, telefon, tv, délutáni kimenő, attól függ hány éves a tesód.
4/6 anonim válasza:
Szoktam mondani a 4 évesemnek, hogy hozom a kukás zsákot, és ami szanaszét van, azt összeszedem, és kidobom.
AMi játékot dobál, azt meg elkobozom.
És tényleg megteszem.
Így összepakol.
De ez a legvégső szokott lenni.
Van, amikor csak számolom, mennyi játék van szanaszét, mennyit pakol el, van, amikor én adom a kezébe, ő a helyére teszi, szóval leginkább együtt pakolunk (szóval nagy részét ő csinálja).
5/6 anonim válasza:
12 éves kiskamasz fiam van és csak a zsarolás segìt....soha nem volt katonás rend, de mostanában?! Atomrobbanás a szoba. Egy szűk ösvény vezet az ágyhoz, kétoldalt legók.
6/6 anonim válasza:
"ami szanaszét van, azt összeszedem, és kidobom... És tényleg megteszem." - Remélem nem. Inkább ajándékozd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!