32 hetesen már össze kell szerelni a kiságyat, összepakolni a kórházi cuccokat stb?
Én elkezdtem összepakolni a kórházi cuccokat, illetve a babaruhákat kimosni.
Kiságyat a férjem szerelte össze, amíg mi a kórházban voltunk. :)
Az első gyereknél 30 hetesen már mindennel megvoltam és az én cuccom is össze volt készítve.
A második gyereknél miután már 32 hetesen 2111 volt a méhszájam elkezdtük beszerezni ami kell és még nincs meg,hogy párom ne vesszen el egyedül a rengetegbe ha előbb kell a kórházba mennem. Meg persze a cuccom is össze volt pakolva és a szekrénybe is külön pakkba tettem azokat amik majd jók lennének ha hosszabb kórházi tartózkodás lesz,de még a doki nagy meglepetésére is jó sokáig kihúztuk.
A harmadik gyereknél a 38. hét közepén amikor elfolyt a magzatviz akkor álltam neki összepakolni a kórházi cuccot (kb 5 percet se vett igénybe). Még a kórházba voltunk férjem összerakta a kiságyat,vett babakádat mert közbe beugrott,hogy azért nem találja mert a második gyerek után elajándékoztam , amikor jött értünk a kórházba akkor összepakolta az épp aktuális jó hideg téli időjárásnak megfelelő hazajövős cuccot a babának.
Nem kell, akkor csinálod amikor akarod!
Az első babánál magzatvíz szivárgás közben pakoltam be a bőröndbe, a kiságy akkor lett összerakva mikor 6 napos volt a kislányom (megvolt rá az okunk).
A másodiknál a 37. héten történtek ezek mert az orvosom már nagyon úgy vélte hogy bármelyik pillanatban szülhetek, erre végül a kiírt napon indították
34 hetes vagyok, nemrég lett kész teljesen a babaszoba.
A ruhákat már a 10. héttől folyamatosan veszem (nem bírtam ellenállni a ZaraKids dolgainak), plusz a három legjobb barátnőm is ideadta a babaruháikat, ami elég komoly kollekció volt. Szóval a még meg sem született lányunknak nagyobb a gardróbja, mint jópár felnőttnek szerintem...
A babakocsit a 16. héten vettük meg, mikor mondta az orvosom, hogy tuti kislány lesz.
A többi babadolgot a 30. héten vettük meg.
Nekem programozott császárom lesz, ezért a kórházi dolgokkal nem sietek annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!