Ki mikor tett a baba feje alá kispárnát? Én nem használok, szerintem nem egészséges még a vékony sem. Pedig sokaknál látom hogy van. (3hós a kisfiam)
2 eves nincs parnaja. 3 honaposan hogy jut egyaltalan eszedbe a kerdes ?
Kb. 8 honaposan ult.
Olyan ergonomiai szekunk volt, ami ujszulott kortol 2 eves korig jo, igy abban volt. De miutan kuszott maszott, kb 7-8 honapos koratol, a foldon szeretett jobban.
Míg baba volt soha. Értelme nincs. Kb. 1,5 lehetett, amikor napközben már előszeretettel "lopkodta" a párnáinkat és azon pihent, de sajátot éjszakára még akkor se kapott, mert nem egészséges.
A földre. Játszószőnyegre. Sokat hasra. Ha nem szeret, akkor is. A gyógytornát se fogja szeretni, ha nem hagyod erősödni. Hogy neked más dolgod van a gyerek helyett, azt nem kommentálom.
a pihenő széket hogy nőtte ki 3 hósan? :) mi egy éves korig használtuk....egyébként 11 hósan kezdett ülni és addig azt használtuk nézelődésre. onnantól meg nyilván jött ment.
2.5 éves a lanyom, minap mondta hogy neki is kell párna. de én úgy olvastam minél később, de legalább a 3. évet várjuk meg vele...úgyhogy nem adok még neki. majd ovi előtt kap egyet így is kedvet csinálva az ovihoz, hogy "na mar ovis nagy lány vagy alhatsz az oviba párnán" :)) perdze az is csak egy vékony lap lesz nem igazi kispárna...
Másfél évesen lapos kispárnát.
A pihenőszéket mire vélhetően kinövi, jó eséllyel fog legalább kúszni, ügyesen támaszkodni a karján, jó eséllyel ülni önállóan, talán már járni is, nem írtad hány kg most a fiad de sok baba már csak 10-12 hósan ér el 8-9 kilót. Egyelőre nem foglalkoznék ezzel, mert a mozgás és súlyfejlődés is nagyon eltérő, nem tudjuk mikor növi ki a fiad a pihenőszéket és akkor mennyire lesz el, megtanul-e ülni.
Az én fiam 6 hónaposan volt 8 kg akkor kezdett kúszni, onnantól én nem tettem pihenőszékbe, egyébként 7 hónaposan felült.
kosz a lepontozast. nem tudom mivel erdrmeltem ki
6l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!