Milyen szék az, ami elbírja egy 15 kg-s 3 éves "kiképzését"?
Van egy kisasztala és olyan széket keresnék, ami ebédeltetéshez de pl iroasztal mellé is funkcionálna most és minél tovább.
Viszont az eddigi fa széke nem birja ha pl rááll, a karfán is kapaszkodik, dőlti borítja, bunkernek, fellépőnek is használja, tehát a balesetet is minimalizálni kéne szóval pl egy vas szék szoba sem jöhet.
Nem egyszer tákoltam össze ujra a faszéket,olyan tipliszeru faékek tartják csak, szög, ragaszto sincs benne
nekünk ilyen van, csak a kék. A fiam a 2 éves szülinapjára kapta. Most 5 éves, de még használja. garantáltan strapabíró
De tetszik :) köszi
A lábtarto levehetö?
Szerintem az Ikeas Mammut szek igen borulekony! Fiam, 3,5 eves rendszeresen raall es nem egyszer borult mar fel alatta a szek, amikor le akart lepni rola. En nem szeretem!
Ha massziv szeket akarsz, nezz korul a fabol keszult szelek kozott. Olyanra gondolok, ami valodi fabol keszult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!